2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
عزیزم شما باردارشدید؟  دکترت کلانتریه؟

بله عزیزم دکتر کلانتری بود.۷ روز انتقال دادم.دعام کنید تورو خدا

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

سلام دوستان 

شب خوش 

آسپرین رو تا هفته چندم باید ادامه بدیم ؟ امروز از دکترم پرسیدم گفت تا هفته ۳۶🙄 ولی من انگار اینجا از دوستان شنیدم ۲۸ نهایتا ۳۲ درسته ؟ 

@زینبی_بابا    

@لی_لا1    

مامان ماهک و بقیه دوستان اگه میدونید لطفا راهنماییم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من باردار شدم ولی سقط شد هفته ۵ الان هم انتقال دادم و روز ۸ انتقالم ولی تستهام منفیه میدونم ک ...

چرا انقد زود تست زدین میزاشتین روز آزمایش آز میدادین.

خیلی زوده ..ناامید نباشید

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
وای هزیزم خیلب خوشحال شدم....چشم گلی حتما دعات میکنیم دوقلوهای نازت سالم به دنیا بیان

فدات شم خیلی فکرم درگیرش بود.خداروشکر به خیر گذشت.ولی لک بینی دارم هنوز.انشاله

وای جانم خدا حفظشون کنه بار چندم بود انتقال میدادی؟ چیکارا کردی تو اون دوهفته  منم روز ۷انتقال ...

مرسی عزیزم.دووانتقال توشهرستان داشتم اولین انتقال تو مام بود.مثبت شدن به نظرم بیشتر به کیفیت جنین بستگی داره.تو خونه راه میرفتم وغذای عادی میخوردم

هرگز تكرار نميشه و ميري صداي تپ تپ قلب شو ميشنوي انشاالله 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ساك بارداري و ديد و يه جنين ...

انشاءلله 

بله یه دونه ساک بود کیسه زرده هم بود 

خداجونم شکرت       
عجب!!!!  بگو منم میدونم بلده ولی دلم میخواد علتش رو در حد سواد خودم بدونم

ميگه دكتر وحمت رو براي انتقال 5روزه آماده كرده !!!

كلا يه چيز كه بخوان آدم حرفش رو ادامه ندن ،نميدونم چرا به اين موضوع بلاست اصرار دارن واقعا تا لحضه اي كه برسه و آدم بخواد بره انتقال بايد استرس داشته باشه ... ههههي ديگه محتاج دعاتم زينب جوني 

زينب جون يه سوال ديگه هم دارم 😊 ميگم بين شياف سكلوژست و آمپول پروژسترون بايد فاصله داشته باشه ؟ اگه آره مثلا چند ساعت؟

و شياف سيكلوژست واژينال بهتره يا قعدي استفاده بشه ؟ 

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
عزیزم بله رفتم  گفتم شش هفته و دو روزمه و قلب دیده نشد گفتن ده روز دیگه تکرار کنم  خیلی ...

کیسه زرده تشکیل شده بود گلم؟؟؟؟؟ من هفت هفته رفتم شما زود رفتی احتمالا نگران نباش