2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045139 بازدید | 684431 پست
آدريانا جون يادمه از روزي ك لكه بيني داشتي و بعد.... همون موقع خيلي ناراحت شدم همش به يادت بودم&nbs ...

یبوست گرفتمم خیلی فشار اوردم ، آروم راه نرفتم ، خیلی غر زدم ، خیلی ناشکری کردم خدا ازم گرفت ...😭

درست میگی خوب شد الان این اتفاق افتاد نه ۵ ،۶ ماهگی 

خوشحالیمون یک هفته بودد 😞

ولی انشالله سری بعد ما هم دلمون شاد میشه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ای بابا متاسفم پس میگن توی 48ساعت بیشتر از دوبرابر هم بالا بره بتا خوب نی لابد همین بوده عزیزم درکت ...

خب اخه دو قلو هم باشه چهار برابر ميشه

تو دقيق ترين سونويي هم رفتم نوشتن دو تا مجاور هم....

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اخه دو قلو هم باشه چهار برابر ميشه تو دقيق ترين سونويي هم رفتم نوشتن دو تا مجاور هم....

یعنی دوتاش گرفته و خارج رحمی شده ؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خدا خیرت بده که وقت میزاری و آرومم میکنی 🙏🙏🙏🙏 من الان ۶ تا جنین دارم . ۱دونه بلاست متوسط  ...

خیلیا بعد لاپاراسکوپی بلافاصله باردار میشن 

امیدوار باش عزیزم 

هر چی دکتر میگه برعکس میشه 

اگه بگه منفی تو مثبت میشی 

😂😂😂😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت       
شما هم مث من بودی؟ هم ای وی اف هم خارج رحمی...؟ دیگه امیدی ندارم... اگه نا امیدیم هم موقتی باشه ان ...

عزیزم منم آی وی اف کردم

اما دو هفته پیش تو سیزده هفته بهم گفتن بچه ت مشکل داره و رفتم کورتاژ کردم

الان که تایپ میکنم نمیتونم جلو اشکامو بگیرم دلم براش یه ذره شده

همه بهم میگن مسخره شو دراوردی،اما من پاره تنمو گذاشتم تو بیمارستان و برگشتم 

چقدر انتظارشو کشیده بودم خدا میدونه

دارم میمیرم،اما مجبورم قوی باشم 

مگه میتونیم ناامید بشیم از لطف خدا انقدر هستن که از من و شما بدترش رو تجربه کردن،امیدم به خداست که یه بار دیگه منو مورد لطف خودش قرار بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره ☹️ همين انقدر منو نا اميد كرد دكترم گفت اخه تو چقدر بدشانسي

الهی بگردم😞☹ شانس و ببینااا😐🥺 

خیلیا بعد لاپاراسکوپی بلافاصله باردار میشن  امیدوار باش عزیزم  هر چی دکتر میگه برعکس میش ...

دقيييييقا هر چي دكتر ميگه برعكس ميشه

هم واسه خودم هم كسايي ك شنيدم همين بوده 👌🏻

عزیزم منم آی وی اف کردم اما دو هفته پیش تو سیزده هفته بهم گفتن بچه ت مشکل داره و رفتم کورتاژ کردم ...

الهي بمييييييرم😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭

قربون اشكات بشم 😔😔😔😔

حق داري واقعا.........😭😭

اميدوارم خدا دل شما و همه ما رو قوي تر كنه 🌹

ان شاءلله به زودي خبر خوب مياري

خیلیا بعد لاپاراسکوپی بلافاصله باردار میشن  امیدوار باش عزیزم  هر چی دکتر میگه برعکس میش ...

خدا کنه 

فعلا که خیلی خسته ام .... خیییلی 

فقط خدا میتونه یکم آرومم کنه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اره.... روز ۱۳ منفی شد روز ۱۶ مشکوک شد بعد هر ۴۸ ساعت چهاربرابر شد تا رسید به هزارو خورده ای....دیگه ...

خیلی ناراحت شدم ... واقعا متاسفم

ببین واقعا مثبت شدن بعد از روز ۱۴ طبیعی نیست و خیلی عجیبه

یعنی احتمالا یه مشکلی هست چون طبیعتا باید لانه گزینی بین روز ۳ تا ۸ بعد از انتقال انجام بشه و از حوالی روز ۱۰  تو خون معلوم بشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزيزم، مگه دکتر با سونوگرافي جنين رو انتقال نداد برات؟؟

چرا با سونوگرافي

جنينهام سه روزه بودن

بهم گفت اين دفعه پنج روزه انتقال ميديم ك زود لانه گزيني كنه

خب چرا از اول اينكارو نكرد؟؟؟؟

من فکر میکنم بعد انتقال زود ب من گفت ب پهلو بخواب دقیقا همون طرفی هم ک ب پهلو شدم رفته ممکنه واسه این باشه؟؟؟!

الهي بمييييييرم😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭 قربون اشكات بشم 😔😔😔😔 حق داري واقعا.........😭😭 اميدوارم ...

قربونت برم مطمئنم که به زودی خدا دلتو شاد میکنه

حتما حکمتی داره همه اینا

توکل به خدا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آها نه حقیقت  نمیشناسم  بنظرت دمنوش پونه و اینا بخوری قبل پریود دفع نمیشه ؟

نمیدونم 

حالا میرم طب سنتی ببینم چی میشه 

چون کاملا اعتمادمو از این دکترا از دست دادم

من ۳ روز به خاطر لاپاراسکوپی بیمارستان بستری بودم ، حالا تازه کیست ایجاد شده که تاحالا این مشکل نداشتم . 😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم