2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
چرا با سونوگرافي جنينهام سه روزه بودن بهم گفت اين دفعه پنج روزه انتقال ميديم ك زود لانه گزيني كنه ...

چرا اينقدر دکترا ما رو اذيت ميکنن، اصلا چرا بايد به پهلو بخوابي؟

واسه من 4 روزه بودن، 10 دقيقه روي همون صندلي که انتقال داد خوابيديم

ابن سينا ميرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه چی شده ؟

یکم‌بالاترنوشتم

توراخدانگاه‌‌کن

طولانیه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم به دکتر دسترسی نداری یا ماما ازشون بپرسی من نمیدونم واقعا بخاطر چیه ...ایشالا مشکلی نباشه  ...

مطب‌میرم

مطبم‌روهای‌زوج

ازبدبختی‌فرداهم‌جمعه‌هس

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چرا با سونوگرافي جنينهام سه روزه بودن بهم گفت اين دفعه پنج روزه انتقال ميديم ك زود لانه گزيني كنه ...

انشالله همين طوري طبيعي بچه دار بشي، يه سوپرايز قشنگ بعد از اينهمه ناراحتي.من چند مورد ديدم که طبيعي باردار شدن

فک نمی کنم ماله اون باشه ببین اسهال خونی و حتما برو دکتر منتظر اینجا نباش برو اورژانس حتما باید ازما ...

ایوای

خدایااااا

چیکارکنم..

شوهرم‌نیس..شهرستانم

یبارساعت‌۱۰‌اینااینجور‌شدم

یبارم‌ساعت‌۳‌اینا

سوزش‌پیداکردم..اگه‌یبارم‌تکرارشد‌فردامیرم

ازترسم‌هیچ‌کدوم‌ازداروهامو‌نخوردم

آسپرین‌هم‌نمیخورم..

اگه میترسی برو اورژانس بیمارستان ...ایشالا که چیزی نیس

شوهرم‌نیس

شهرستانم..خودمم‌تنهایی‌نمیتونم‌برم

نازنین‌جون‌دعام‌کن

شوهرم‌نمیدونه‌اینهمه‌دارومیخورم..بفهمه‌دعوام‌میکنه

کاش‌مطمعن‌میشدم‌ازعوارض‌داروهاس

میشه‌زینبی‌بابا‌روبرام‌صدابزنی

شوهرم‌نیس شهرستانم..خودمم‌تنهایی‌نمیتونم‌برم نازنین‌جون‌دعام‌کن شوهرم‌نمیدونه‌اینهمه‌دارومیخورم.. ...

عزیزدلم  الهی که نتیجه ی اینهمه سختیاتو به زودی میبینی باشه عزیزم الان صدا میکنم ...ازدوستمم پرسیدم جواب نداده اگه جواب دادمیگم بهت ، @زینبی_بابا    زینب جون عزیزم درمورد  سوال صاحل میدونی راهنمایی کنی 

ایوای خدایااااا چیکارکنم.. شوهرم‌نیس..شهرستانم یبارساعت‌۱۰‌اینااینجور‌شدم یبارم‌ساعت‌۳‌اینا سو ...

عزیزم بروشور داروهارو بخون ببین از عوارض کدومه 

خداجونم شکرت       
شوهرم‌نیس شهرستانم..خودمم‌تنهایی‌نمیتونم‌برم نازنین‌جون‌دعام‌کن شوهرم‌نمیدونه‌اینهمه‌دارومیخورم.. ...

عزیزم سابقه مشکل معده نداشتی

بهتره بری نزدیکترین بیمارستان 

اونا بررسی میکنن

اگر خون روشن واضح میبینی تو مدفوع

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

عزیزم تب واستفراغ اگه داشته باشی ویروس گرفتی اگرنه که عوارض داروهاست