2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
خداروشکر عزیزم . خیلی انرژی گرفتم از حرفات منم الان خیلی داغون نا امیدم 😭😭😭 نشستم به گریه

قربونت برم خداروشکر 

نمیگم گریه نکن 

گریه کن تا سبک بشی 

منکه اشکم دم مشکمه 

همه از دستم شاکین 

ولی همین گریه کردن آدمو سبک میکنه 

یه کم استراحت کن بهش فک نکن 

بعدش از اول شروع کن 

من همیشه رویان رفتم ولی انقد از رویان بد میگفتن سری سوم جنینامو از رویان بردم بیمارستان آبان دکتر طرازی برام انتقال داد 

بازم بی نتیجه بود بعد از اون همه آزمایش سرم آی وی آی جی 

پردنیزولون آمپولای ویتامین ب 6 و ب  ۱۲  و خیلی چیزا 

یعنی همه چی بهم داد کم نزاشت ولی بازم خدا نخواست 

رفتم پیشش تا اینبار پیشش از اول شروع کنم بهم گفت با شرایط من شااااید از هر 1000 نفر یه نفر جواب بگیره  جنین اهدائی بگیرین دکتر امیر جنتی هم اول بسم الله آزمایش هارو ندیده گف جنین اهدائی 

خدایی نکرده نمیگم جنین اهدائی بده ها اصلاااا 

ولی حد اقل یه بار امتحان میکردن 

با گریه از مطبشون اومدم گفتم رویان هر چی بود ولی ناامید نمیکرد 

واقعا هم همینطوره 

اینو گفتم تا بگم هر جا آرامش داری برو اونجا 💜

الهی زودی مادر بشی عزیزدلممم

خداجونم شکرت       
عزیز دلم خیلی ناراحت شدم. چی شد که فهمیدی؟ 😔 الان باید چیکار کنی؟ عزیزم ناامید نشو. کلی از بچه‌ها ...

هيچي همون روز دكتر گفت برو بيمارستان سه روز بيمارستان بودم مدام چك ميشدم بعدم ك متوتروكسات زدن برام دو روز ديگه بايد بتا بدم ببينم اومده پايين يا نه

فكر كنم اومده

قبلش سمت راستم درد ميكرد الان اون خوب شده رحمم درد ميكنه مث پري فكر كنم داره ميره....

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بنده خدا خیلی میترسید دکتر امپولو بی جا بهم نده خودش هم میگفت شاید یکیش تو رحم باشه  صد با ...

نمیدونم چی بگم 

فقط صلاحه خدا 

انشاءلله خودش بهت آرامش بده 

بعدشم نی نی های دو قلو 💜

خداجونم شکرت       
بچه ها میشه کمک کنید  کسی با داشتن کیست انتقال جنین انجام داده ؟ من داستانم طولانیه  اخ ...

خب ال دی بخور 

منم یه سری کیست داشتم یه دوره ال دی خوردم رفع شد 

خداجونم شکرت       
ان شالله.... نمیدونم چی بگم....  یه دیقه حالم مثل افسرده های تیمارستانی میشه یه دیقه انگار نه ...

الهیی بگردم 😔😔😔 خوبه که اینجا همدیگرو کامل درک میکنیم 

امیدارم خدا طبیعی بهت بده ، میخوام بگم نا امید نباش ولی خودمم داغونم 😑

من به خاطر ترس از منفی شدن نرفتم انتقال و عقب انداختم ، دکترم گفت طبیعی شاید باردار بشی، جنین انتقال نده بعد لاپاراسکوپی 

حالا تخمدانم پر کیست شده 

فکر کنم حالا حالا هاا برام انتقال ندن

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
فداتبشم من  منم دیروز حال خوبی نداشتم از بس گریه کردم برای اینکه علائم ندارم  ولی امروز ...

الهي بگردم... با تموم وجودم منتظرم خبر خوب بدي

فقط سعي كن استرس نداشته باشي عزيزمممم

خب ال دی بخور  منم یه سری کیست داشتم یه دوره ال دی خوردم رفع شد

متاسفانه نمیتونم بخورم ، حتی واژینالم استفاده کردم . الان بخورم یک ربع بعد باید برم بیمارستان بستری بشم 😑😑

ال دی خاصی میشناسید که اینجوری نشم ؟

۳ مدل خوردم ، یادم نیست چی بودن 

ولی فایده نداشت 

نه تا یکشنبه درد نداشتم بتام عالی بالا میرفت  پریروز امپول زدم جذب شن الانم درد دارم ☹️

ای بابا متاسفم پس میگن توی 48ساعت بیشتر از دوبرابر هم بالا بره بتا خوب نی لابد همین بوده عزیزم درکت میکنم ایشالله سریعتر جذب بشه و زودتر وارد سیکل بعدی بشی و مادر شی عزیزم خدا به دلت صبر و آرامش بده الهی

در اندک من تویی فراوان یارب..
متاسفانه نمیتونم بخورم ، حتی واژینالم استفاده کردم . الان بخورم یک ربع بعد باید برم بیمارستان بستری ...

آها نه حقیقت 

نمیشناسم 

بنظرت دمنوش پونه و اینا بخوری قبل پریود دفع نمیشه ؟

خداجونم شکرت       
عزیزم خیلی متاسفم ناراحت شدم واست☹☹😞 کاملا درکت میکنممم چون خودممم حال روز خوبی ندارم همش هم خودمو ...

آدريانا جون يادمه از روزي ك لكه بيني داشتي و بعد....

همون موقع خيلي ناراحت شدم همش به يادت بودم 

نه خودتو مقصر ندون مگه چيز سنگين بلند كردي؟!

صلاحمون نبوده دختر

و ميدونم دركش برامون خيلي مشكله😔

خداروشكر كه ٥-٦ ماهه نشد بهشون خو نكرديم.... تا اومديم ذوق كنيم تموم شد ديگه....

🌹🌹🌹🌹😔💝

قربونت برم خداروشکر  نمیگم گریه نکن  گریه کن تا سبک بشی  منکه اشکم دم مشکمه  ...

خدا خیرت بده که وقت میزاری و آرومم میکنی 🙏🙏🙏🙏

من الان ۶ تا جنین دارم . ۱دونه بلاست متوسط 

۱ دونه a

1b

3تا c

دکتر انقدر نا امیدم کرد گفت معلوم نیست اینارو بیارم بیرون از فریز ، زنده بمونن یا نه 😔😔

خیلی دکتر نفهمی بود 

دعا کن کیست هام زودتر خوب بشه برم انتقال بدم 

دلم پر میکشه برای بچه😓😓

خواهرا‌به‌دادم‌برسید من‌ازصبح‌خیلی‌ببخشید‌اسهال‌خونی‌شدم چیکارکنم😭😭😭 ازدیروزبسرلین‌میزنم ال‌د ...

عزیزم به دکتر دسترسی نداری یا ماما ازشون بپرسی من نمیدونم واقعا بخاطر چیه ...ایشالا مشکلی نباشه