2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
نمیدونم‌که ممنونم

خواهش عزیزم 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنونم عزیزم ان شالله نی نیت به سلامت بیاد تو بغلت😍😍😍😍🤲🏻 برام دعا کن این ذوق و آرزو از یادم ...

فداتبشم من 

منم دیروز حال خوبی نداشتم از بس گریه کردم برای اینکه علائم ندارم 

ولی امروز آرومم

عزیزم در نومیدی بسی امید است 

اصلا ناامید نشو 

منم یک سال و نیم بین انتقال آخرم تا این بار فاصله افتاد 

بعضی شبا قایمکی از همسرم گریه میکردم 

خودمو آماده میکردم واسه اینکه قبول کنم شاید هیچوقت بچه دار نشیم 

عین دیوانه ها بعضی وقتا فک میکردم ای کاش جایی بود فقط اونایی که بچه ندارن زندگی میکردن مام میرفتیم اونجا 😂😂😂

همسرم تا الان چندین بار عمل شده 

خودمم همینطور 

با وجود پی سی او بودن اینسری فقط سه تا تخمک داشتم در صورتی که من زیر 18 تا تخمک نداشتم سری های پیش 

همسرمم آزوعه 

وقتی دیدم همه تخت های بغل من حداقل 15 تا تخمک دارن اشکم در اومد 

ولی همونجا گفتم خدایا اگه تو بخوای یکی از این سه تا هم کافیه 

هنوز سونو نرفتم دلم آشوبه 

و ارزومه بتونم قلبشو ببینم 

ببخشید طولانی شد فقط میخوام بگم میدونم سخته ولی ناامید نشو 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها میشه کمک کنید 

کسی با داشتن کیست انتقال جنین انجام داده ؟

من داستانم طولانیه 

اخراشو بگم که جنین دارم 

لاپاراسکومی شدم ، دو ماه بعدش لتروزول خوردم ، الان بعد ۴ ماه یه عالم کیست درآوردم ، دارم دیونه میشم از ناراحتی 

فکر کنم به خاطر کیست دیگه نتونم انتقال بدم تا خوب بشه😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
فداتبشم من  منم دیروز حال خوبی نداشتم از بس گریه کردم برای اینکه علائم ندارم  ولی امروز ...

خداروشکر عزیزم . خیلی انرژی گرفتم از حرفات منم الان خیلی داغون نا امیدم 😭😭😭 نشستم به گریه

ای بابا من خیلی مطمئن بودم دیگه مامان شدی  فک میکردم خارج رحمی خیلی زودتر دردش شروع میشه  ...

اره بنده خدا خیلی میترسید دکتر امپولو بی جا بهم نده خودش هم میگفت شاید یکیش تو رحم باشه 

صد بار ازمایش گرفتن سه تا بار سونو رفتم همش گفتن خارج رحمیه

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
بچه ها واسه من آخرش خارج رحمي بودن....💔 آخه ديگه چه اميدي ميمونه برام.... بي دليل باردار نشي ...

خیلی ناراحت شدم دوستم ، میدونم خیلی سخته برای ماها که این همه سختی میکشیم ، خدا کنه زودتر خدا به همه ما بچه بده 😔😔😔😔

آخه دیگه تا کی تحمل کنیم و نا امید بشیم 😓😓😓

من سینه هام درد میکنه و زیردلم و کمرم شما چی

دقیقا منم سینه هام درد میکنه و گاهی اوقات زیر دلم و واژنم تیر میکشه.البته من موقع پریود هم سینه ها دردمیکرد

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
مرسی ولی باورت میشه تو ان اس تی خوب بود ولی اصلا من تکون نمی فهمم😑😑

شاید خوابیده بچمون خستس 😁امروز رفتم بهداشت دوستم میگفت یه خانومی هفته ی ۳۰بارداریش بود با اینکه بچه تکون میخورد ولی میگفت حس نمیکنه ...شاید رفته اون پشت مشتا خوابش برده 😂جدا ازشوخی دکتربه من گفت احتمال داره بچه شب تاصبح تکوناشو بخوره صبا خستس تکون نمیخوره شام یا یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپت بخواب استرس نداشته باش نیبینی حرکت میکنه 

خیلی ناراحت شدم دوستم ، میدونم خیلی سخته برای ماها که این همه سختی میکشیم ، خدا کنه زودتر خدا به همه ...

ان شالله....

نمیدونم چی بگم.... 

یه دیقه حالم مثل افسرده های تیمارستانی میشه یه دیقه انگار نه انگار که چیزی شده☹️

دوست دارم تو حالت دوم استپ بزنم....

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
اره روز سیزده ۲ بود شونزده ۱۵ نوزده ۱۱۸..... فدای سر همتون عزیزم🌹💋

عزیزم بازم جنین داری؟

میفهمم الان چه حالی داری و چقد ناامیدی. حق داری.. ولی تا چند روز دیگه خودت رو جمع و جور کن برای بار بعدی ❤️

ان شالله.... نمیدونم چی بگم....  یه دیقه حالم مثل افسرده های تیمارستانی میشه یه دیقه انگار نه ...

عزیزم خیلی متاسفم ناراحت شدم واست☹☹😞 کاملا درکت میکنممم چون خودممم حال روز خوبی ندارم همش هم خودمو مقصر میدونمممم که جنین هام مردن ، من لیاقتشونووو نداشتم چون مراقبشون نبودمممم😭 

ایشالا بحق علی دوباره بزودی انتقال میدی و مادر میشییی 🤲🤲🧡🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍