2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست

من تنبلی تخمدان دارم ولی پریودم مرتبه ، همسرم مجردیش واریکوسل عمل کرده بود ، وقتی چکاپ قبل بارداری دادیم همسرم از هر نظر جواب ازمایشش عالی بود ، ولی الان بعد چند سال واریکوسلش عود کرده که ازمایش جدید گرفتیم گفتن حرکت اسپرم کم شده ،چندسال پیش لاپارا کردم گفتن کمی چسبندگی داشتی بطرف کردیم ، دکترم پولکی بود و اصن جوابمو نمیداد ، و خیلی از ازمایشای لازم رو برام نمی نوشت میگفت مهم نیست ، بخاطر همین اگه مشکل دیگه ای داشته باشم نمیدونم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من یه مدت نبودم راستش حال روحیمم خوب نبود

میخواستم بدونم کسی بوده ک با هیچ دوز دارویی آندومتر رحمش رشد نکرده باشه؟حتی با لوبیا سبزو میگو و نشاسته

برامن بیشتر از ۵نمیشه ریزش میکنه

لطفا اگ روشی پیدا کردین ب من بگین چندباره انتقالم کنسل میشه بخاطر این مشکل

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام دوستان من یه مدت نبودم راستش حال روحیمم خوب نبود میخواستم بدونم کسی بوده ک با هیچ دوز دارویی آ ...

تومرکز مشتاق واسه کسایی که آندومترشون خوب بالانمیره استرادیول ۲تاش رو واژینال میزارند

به اضافه پی آرپی

ولی خوب من ازشون نپرسیدم آندومترشون چندبود که این راه حل رو دکترپیشنهاد داده

وبعدهم دیگه ندیدمشون ببینم چند شده.

عزیزم امروز آز دادم جوابش رو گرفتم بتام ۴۷۵ بود ولی گفت دوشنبه تکرار کن.الهی که همه قسمتشون بشه و نه ...

مبارک‌‌مامان‌غزل‌جون

مطمعن‌باش‌‌دوشنبه‌بتات‌دوبرابر‌شده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام دوستان من یه مدت نبودم راستش حال روحیمم خوب نبود میخواستم بدونم کسی بوده ک با هیچ دوز دارویی آ ...

عزیزم‌تاحالا‌فرتیل‌سی‌ام‌خوردی

پنتوکسی‌فیلین‌چی؟

من‌یبار‌دکترم‌ازروز‌۵پریودی‌کلومفین‌داد‌وازروز۸پریودی‌روزی‌

۲تافرتیل‌سی‌ام....روز۱۴‌آندومترم‌۱۰‌بود..

عزیزم‌ایناروگفتم‌شایدسیکل‌طبیعی‌برات‌‌بگیرن‌بهترباشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

به‌نظرمن‌یکی‌یادوماه‌ژل‌رویال‌بافرتیل‌سی‌ام‌بخور

ببین‌‌تاثیرمیزاره

علت افت بتاتون چی بود گلم‌نگفتن؟ انشالله که اینسری مثبتی بخدا توکل کن بعضی دکترا واقعا چقد بدن که به ...

نمیدونم واقعیتش.خود دکترا هم نمیدونن .

خیلی بد گفت دقیقا قبل انتقال اومد کنار تخت گفت کیفیت جنین هات متوسط ولی بودن کسایی که نتیجه گرفتن ولی اگه نشد بیا بعدش ببینم چیکار کنیم

خدایا شکرت
عزیزم مرسی انشاءلله  نظر منو میخوای خوش بین باش  چه کسایی که دکتر بهشون نگفته این دفعه ص ...

آره واقعا همینطوره به دکتر جنین شناسم گفتم ۳۷ سال عمر کردم فهمیدم تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته توکل به خدا ان شاءالله همه چشم انتظارا بزودی دلتون شاد شه.

خدایا شکرت