2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

بچه ها من امروز روز هشتم انتقالمه. تقریبا حوالی موعدمم میشه. از دیروز درد پریودی داشتم. امروز پاهام یخ کرده و حس می کنم هر لحظه پریود میشم. الان با دستمال امتحان کردم خون آبه روش اومد. اعصابم خیلی خورده. من آخه خیلیم منظم هستم حتی دوفاستون و اینها هم که می خوردم اگر حاملگی نبود همون موقع پریود می شدم. کسی بوده تاحالا مثل من باشه باردار بوده باشه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه عزیزم هنوز قسمت نشده ...ایشالا ماه بعد  خوب میکنی فریز میکنی خیالت راحت میشه

به سلامتی، انشاءالله دامنت سبز شه عزیزم   

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نگفتین الان هفته چندمید؟شکم درد شدین یا کمر درد شدید بود بعد چند وقت از عمل؟ ترشحات قهوه ای کمرنگ د ...

گلم من امروز ۲۴ هفتم تموم میشه. من کمردرد ندارم شکم درد داشتم گاهی دکتر بهم قرص ایزوپین داد بهتر شدم. دوبار واژینال بعد از عمل سونو شدم فک کنم یکی ۱۷ هفته بود یکی ۲۰ هفته بود ولی طول سیروکسم تغییری نکرده بود با قبل از عمل. شمارو هم گفت باید چک کنین دوباره؟؟؟

اره عزیزم حتما تاثیر داره بگیر بخور ....من مهرماه پانکچر کردم

باشه حتما میخورم عزیزم😍 ان شاالله که خیلی زود انتقال بدی و مثبت شی و تا آخرش برات بمونه و دلت شاد شه🥰🥰

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن