2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045267 بازدید | 684442 پست
سلام عزیزم خوبی میگم شمادهفته چندم سرکلاژ شدی و طول سرویکست چند بود بعدسرکلاژ دوباره رفتی سونو ؟باید ...

سلام گلم من ۱۴ هفته شدم طول سیروکسم ۲۹ بود بعدش دوبار سونو واژینال شدم و چک شدم البته چون یبارش درد داشتم یبارش هم احساس میکردم پاهای بچه تو واژنمه دکتر ترسید سونو کرد وگرنه دکتر نگفته بود چک کنم. شما حالت چطوره؟ درد که نداری؟ لکه بینیت قطع شد؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترم گفت روزی هشت لیوان آب بخور، دیگه با شیرو چاییو اینجور چیزا ده دوازده تایی میشد اون اولا ولی ال ...

خداروشکر بخیر گذشته اخه خدا به این سختی به ادم بچه میده ادم خودش هر دردیو حاضره تحمل کنه ولی بچش اسیبی نبینه. انشالله نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری گلم

سلام عزیزم  ببین من دکترم 3 هفته بعد از عمل چک کرد که خدا رو شکر بیشتر شده بود نه بابا گلی، ب ...

یعنی از من ۲۵بوده ممکنه بیشتر بشه همش میترسم کم بشه 

اره بریچه پس به خاطر اینه همش میترسیدم طولش هی کم میشه

سلام پروانه جون ...من ایشالا پریود که بشم میرم برا گرفتنه دارو ....شما هم دومین پریودیت میری ایشالا؟

سلام عزیزم بله دیشب پریود شدم پریود بعدی به امید خدا دکتر تقویتی چیزی بهت نداذ قبل از انتقال بخوری به من هیچی نداده؟

سلام گلم من ۱۴ هفته شدم طول سیروکسم ۲۹ بود بعدش دوبار سونو واژینال شدم و چک شدم البته چون یبارش درد ...

نگفتین الان هفته چندمید؟شکم درد شدین یا کمر درد شدید بود بعد چند وقت از عمل؟

ترشحات قهوه ای کمرنگ دارم هر روز میگذره کمترمیشه

کمرم درد میگیره گهگاهی که چند وقته اینجوریم 

الان که جدا شدن  من همه سونوهامو خود دکتر حافظی انجام داد  فقط انتقال و پانکچرم باهاش بی ...

موقع پانکچر میرفتم اتاق سونو و دکتر اون قسمت همه ما رو سونو میکرد. برای انتقال بعد اوج کرونا دکتر مشایخی اکثرا میده به یکی که زیادم وارد نیست دکتر از دور مانیتور چک می کنه یبار که اصلا نبود خانمه گفت کیست اندوزمیتر داری منو فرستادن داپلر کلا کیستی نبود. تو چند بار اول کارشون روتینه اکثرا دستور همه یکیه

خدایا شکرت