2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
ماه پیش ۲۰پری شدم.خداکنه اینسری هم زود پری بشم نمیخام خیلی از خراشم بگذره گفتم۱۹برم دوتا آمپول پرو ...

کاش‌میپرسیدی‌ازدکترت‌آمپولوبزنی‌یانه

منم‌مکمل‌‌اینارومیخورم

دکترم‌یه‌قرص‌داده‌‌اینا‌توش‌هس

کلسیم‌ ویتامین‌دی‌ منیزیوم‌ زینک

آس‌‌آ

ایناراهم‌خودم‌گرفتم‌میخورم

ویتامین‌ای‌ دی‌ امگا۳  ب کمپلس  زینگ‌پلاس

فرتیل‌ودکترمن‌میگه‌‌ازشروع‌سیکل

پنتکسی‌‌هم‌ازشروع‌سیکل‌میده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از صبح که بلند میشم۲ساعت یه بار قرص میخورم استرادیول و آ اس آ رو هم بافاصله یک ساعت شب میخورم پنتو ...

عزیزم‌‌میتونستی‌پنتو‌ رو‌۲تابخوری‌ خوب‌یود

دکترمن‌هر۱۲‌ساعت‌میده

البته‌کنارش‌یه‌قرصی‌هس‌بایدبخوری‌حالتوخراب‌نکنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
باید دوباره پانکچر کنی ایشالا اندفعه یک عالمه جنین عالی داشته باشی

خیلی ممنونم گلم ایشالله خداکنه توکل بخدا.. خدا نی نی تو حفظ کنه برات گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
کاش‌میپرسیدی‌ازدکترت‌آمپولوبزنی‌یانه منم‌مکمل‌‌اینارومیخورم دکترم‌یه‌قرص‌داده‌‌اینا‌توش‌هس کلسیم‌ ...

سری قبل که میخواستم انتقال بدم پری یه هفته تاخیر داشت

بعد بهش گفتم گفت اگه حامله نیستی دوتا پروژسترون باهم بزن

که من فرداش مریض شدم ودیگه نزدم.حتما مشکلی نداره که گفته بود بزن

موقع پانکچر میرفتم اتاق سونو و دکتر اون قسمت همه ما رو سونو میکرد. برای انتقال بعد اوج کرونا دکتر مش ...

آها من تا حالا با مشایخی نبودم‌

ولی حافظی خودش سونو میکنه

خداجونم شکرت       
نه عزیزم ستروتاید و اورگالترون  نداشتم . فکر کنم سونوی آخر یه دونه سایز ۲۵ داشتم که گفتن زیادی ...

به منم ستروتاید ندادن ،خیلی تعجب کردم ولی حالا که شما هم میگی نداشتی خیالم راحت شد عزیزم ،منم امروز سونو شدم ،فولی هام سایز ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ بودن ،برای امروز دارو داد گفت فردا دوباره بیا سونو که اگر اوکی بود دستور عمل بدیم ولی به نظر خودم الان زوده ،هر چی هم اصرار کردم داروهام رو بیشتر کنید گفتن نیاز نیست و الان همه چی خوب داره پیش میره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...