2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045263 بازدید | 684441 پست
بله عزیزم به امید خدا

سلام عزیزم منم مثل شمام موعدتون کیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمها کسی طرح برنامه سمت خدا طرح ناباروری شرکت کرده!

من ۵ماه پیش شرکت کردم و امروز صبح از طرف برنامه سمت خدا باهام تماس گرفته شد چندتا سوال ناباروریمون ازمون پرسید گفت تماس میگیرم دوباره..شرکت نکردین!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خداروشکر بخیر گذشته اخه خدا به این سختی به ادم بچه میده ادم خودش هر دردیو حاضره تحمل کنه ولی بچش اسی ...

آره واقعا راست میگی، خدا کمک هممون کنه نی نیامون صحیح و سالم به دنیا بیان😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه ها من امروز اومدم ولی انتقال 4 تا جنین سه روزه گرید a گفتن هیچکدوم بلاست نشدن کنسل شدن اتتق ...

ای وای منتظر بودم بیام بخونم انتقال دادی ازشون نپرسیدی با گرید aچرا نشد ؟؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزدلم ایشالله شما هم همینطور. امروز بهتری ؟ خونریزیت

عزیزم‌خیلی متاسفم کلا بتای پایین امیدی نیست من اینو میگم‌چون الکی نمی خوام حرف بزنم کسی که بتا میده پایینه حتما مشکلیههه باز جنین داری؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم من زنگ زدم به دکترم گفت ۲۰تا دونه استرادیول روزی دوتا که میشه ۱۰روز بخور تا پری شدی بیا من ف ...

چه خوب‌که‌زنگ‌زدی‌دکترت‌‌‌

‌‌‌پس‌اینجوری‌‌باشه‌‌‌همون‌وقت‌پریودی‌‌‌‌پریودمیشی

عزیزدلم‌‌انشالله‌‌ایندفعه‌‌مثبت‌میشی

عزیزم‌مکمل‌دکتربهت‌چی‌داده؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی عزیزدلم ایشالله شما هم همینطور. امروز بهتری ؟ خونریزیت

ممنون عزیزم ، قرص استرادیول و دارم میخورم کمتر شده خونریزیم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خانمها کسی طرح برنامه سمت خدا طرح ناباروری شرکت کرده! من ۵ماه پیش شرکت کردم و امروز صبح از طرف برنا ...

عزیزم میشه توضیح بدی چه جوری منم شرکت کنم

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
چه خوب‌که‌زنگ‌زدی‌دکترت‌‌‌ ‌‌‌پس‌اینجوری‌‌باشه‌‌‌همون‌وقت‌پریودی‌‌‌‌پریودمیشی عزیزدلم‌‌انشالله‌‌ای ...

ماه پیش ۲۰پری شدم.خداکنه اینسری هم زود پری بشم

نمیخام خیلی از خراشم بگذره

گفتم۱۹برم دوتا آمپول پروژسترون باهم بزنم تازود پری بشم

من خیلی مکمل میخورم

فوبرا

فرتیل سی ام

امگا

د۳

ای

سی

کلسیم

الانم که استرادیول میخورم وشبی یکی آ اس آ

پنتوکسی فیلین

ماه پیش ۲۰پری شدم.خداکنه اینسری هم زود پری بشم نمیخام خیلی از خراشم بگذره گفتم۱۹برم دوتا آمپول پرو ...

ویتامین هارو چجوری میخوری ؟ ظهر ، شب ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍