2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
عزیزم شما از مرکز ناباروری ساری راضی بودین؟بخاطر چی آی وی اف دارین انجام میدین؟چن بار انتقال دادین م ...

سلام عزیزم 

من اهوازم ساری نیستم 

همسرم اسپرمش ضعیفه

یه انتقال منفی داشتم دو ماه پیش 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم  من اهوازم ساری نیستم  همسرم اسپرمش ضعیفه یه انتقال منفی داشتم دو ماه پیش&nb ...

انشاءالله که بزودی طبیعی خدا دامنتون رو سبز کنه عزیزم.اینجا یه نفر گفته بود ساری انجام میده کاربریش اسمش یادم نمیاد.بعد شما میدونین اینجا کی با تعیین جنسیت تو آی وی اف جواب گرفتن؟

خانوما من ماهی که پانکچر کردم سر وقت پری شدم و حجم خونریزیم نرمال بود ولی ماه بعدش که این ماه باشه هم پری با لک شروع شد هم طول کشید که به خونریزی تبدیل بشه و هم حجمش خیلی کم بود ، طبیعیه آیا؟

@زینبی_بابا    

مرسی عزیزدلم❤ ایشالا که به هر چی که دلت میخاد برسی عزیزم

فدات بشم ممنونم از دعای قشنگت....😘😘😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه عزیزم  خیلی هم استراحت خوب نیستا گردش خونت کم میشه متعادل باش تو کارا خونه

میدونم حق با شماست ،

از وقتی خون دیدم ترسیدم  وءلا قبلش یکم کار میکردم توو خونه راه میرفتم ..

زودتر زمان آزمایش برسه راحت شم ..

انشاءالله که بزودی طبیعی خدا دامنتون رو سبز کنه عزیزم.اینجا یه نفر گفته بود ساری انجام میده کاربریش ...

ممنون عزیزم ایشالا 🤲

فک کنم مامان ماهک تعیین جنسیت بودن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

@زینبی_بابا    

سلام زینب جان عزیزم اول ممنونم که جواب میدی . اگه یادت باشه برای سیکل انتقال دارو مصرف میکنم لکه بینی داشتم الان دو روزه لکه بینیم تموم شده خواستم ببینم آس آ رو شروع کنم بخورم یانه؟😚