2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
ای جانم.....  از خدا میخوام همین دردونتو برات حفظ کنه و به زودی همه دردات برن و آروم بشی و از ...

قربونت برم مهربون خدا دونه یاقوتاتو برات حفظ کنه ❤️

خدایا خودت مواظبش باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ۱۲ و ۱۰ انتقالم بود امروز  انتقالم دو مرحله ای بود بتا ۸۳۰ بود

خداروشکر

مبارکتون باشه

چقدرخوشال شدم🎉🎉🎉🎉

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی گلم من هیچ کار خاصی نکردم عزیزم هیچ فقط دو روز اول استراحت نسبی داشتم

گلم درد سینه که گفتین از روز چندم انتقالتون شروع شد کلا علائم از روز چندم انتقالتون اومدن؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم یه چیزی...... زنجفیل برا بارداری ضرر نداره.....  ضد التهابم هست.....  میخوایی زنج ...

خدا خیرت بده حتما سوال میکنم و استفاده میکنم من دقیقا پارسال این موقع لاپرا و هیسترو شدم تهران به دکترم میگفتم سالگرد لاپراسکوپیمو گرفتم 😓 ولی با اینکه عملم سنگین تر بود مثه الان درد زیادی نداشتم الان نابودم 

خدایا خودت مواظبش باش
فکر کنم مدارک پزشکیتون رو نشون بدین جریمه نکنن. دیروز رفته بودم مطب دکتر ، خانمی اومده بود میگفت پلی ...

جدا..خداکنه همیطور باشه،والا استرس قبل رفتن از رفتن بیشتر هست.

ممنون عزیزم💝

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
خوبه عزیزم.....  پس زودتر از سه ساعت نده.....  مهم وزنگیریشه که ظاهرا الان وزنگیری رو دا ...

مرسی عزیزم

اره وزنگیری داره نسبت به تولدش

وای خوب این بالا اوردنا ادمو کلافه میکنه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

خانما من تو سیکل انتقالم.دکترم دو برگه ال دی بهم داد.گفت برگه اول که تموم شد بسته دوم رو شروع کن 16 تا شو بخور بعد دوتا سوزن سوپر فکت باید بزنم..من هنوز هشت تا از برگه دوم رو خوردم الان لکه دارم چیکار کنم اگه پریود بشم تکلیف سوزنا چی میشه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
@زینبی_بابا     سلام عزیزم زینبی جون اگر قرار باشه توی سیکل طبیعی انتقال بدیم باید چیک ...

سلام عزیزم 

مایعات زیاد و پیاده روی، و کلا هر چی برای تقویت تخمک خوبه، مثل تخم مرغ و این چیزا 

ببین غذای خاصی وجود نداره  فقط سبک زندگی سالم، 

آهان ماهی و امگا 3 هم عالیه 

ویتامین د3 هم اگر کم هست باید ماهانه یه پرل 50000 بخوری

سبزیجات با برگ سبز هم عالی هستن

شیرینی جات مصنوعی هم کم بخور

اگر لووتیروکسین نداری، شیر سویا هم گاهی بخور نه هر روز