2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
ای جانم الان تیکرتونو دیدممممممم.....  خدایا شکرتتتتتتتت....  عزیزم مبارکت باشه.....&nbs ...

مرسی عزیزدلم😘😍😍خدا بچه هاتونو حفظ کنه براتون 😘😘😘

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها من تازه رفتم تو هفته پونزده ترشحاتم يه چند روز نارنجي شد و الانم قهوه اي دكتر شيافمو دو تا كرد 

ايا خداي نكرده سقط جنين و تميدونم پارگي جفت و اينا نيست 

ترشح قه وه اي؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به دکترت بگو شاید کنارش بهت استروژن بده.....  ببین من خودمم تو سیکلم ال دی داشتم ۷ تا مو ...

مرسی عزیزم.دکترم تا شنبه نیست.میترسم تا اون موقع پریود بشم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
مرسی عزیزم اخه با  سن رو میشه خودمون به خودمون تزریق کنیم محل دقیقش کجاس چند تا کلیپ دیدم هر کد ...

عزیزم باسیون رو کلا چهار قسمت کن یک چهارم شمال بیرونی..... 

خخخخخخخخخخ.... 

خیلی سخت نگیر عزیزم اون یک چهارم بالا و بیرونی برای خودش یه زمین فوتباله هر جاش دوست داشتی بزن..... 

حالا حالاها باید بزنی..... 

جا کم میاری.... 

من خودم نزدم اما همسرم زد با اینکه اصلا تزریق بلد نبود.... 

اولین تزریقشم همین پروژسترون بود...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دخترایی که انوکساپارین میزنین به کجاتون میزنین؟؟ من تا الان به شکم میزدم ولی بشدت دردناک شده و حساس ...

عزیزم من کم میاوردم به رونام میزدم.... 

قسمت داخلی رونم میزدم..... 

دردش کمتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فداتون شم ممنونم 😘😘😘 آره عزیزم هجده هفتم .امیدوارم بتونم به آخر برسونم 

حتما میرسونی عزیز دلم..... 

به سلامتیو دل خوش و زیر سایه مامان باباش بزرگ میشه انشالله..... 

بچه ها من تازه رفتم تو هفته پونزده ترشحاتم يه چند روز نارنجي شد و الانم قهوه اي دكتر شيافمو دو تا كر ...

عزیزم نگران نباش......

قبلا هم داشتی لک بینی؟ 

حتما میرسونی عزیز دلم.....  به سلامتیو دل خوش و زیر سایه مامان باباش بزرگ میشه انشالله.....&nb ...

انا جان.نظرت چیه ال دی رو قطع کنم از فردا سوپرفکت ها رو بزنم؟میترسم پریود بشم تا شنبه

مرسی عزیزم.دکترم تا شنبه نیست.میترسم تا اون موقع پریود بشم

تلفنی جواب نمیدن؟

مرکز زنگ بزنی معمولا جواب میدنا.... 

یک هفته

یه کلیپ دیدم میگفت جنینایی ک قلبشون تشکیل نمیشه مغزشون زودتر رشد کرده ۲یا۳هفته صبرکنن قلبشون تشکیل میشه

تو یکی از تاپیکام کلیپشو گذاشتم ببینش

انشاالله دیگ برات اتفاق نیوفته

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
انا جان.نظرت چیه ال دی رو قطع کنم از فردا سوپرفکت ها رو بزنم؟میترسم پریود بشم تا شنبه

عزیزم قطع کنی که حتما پریود میشی..... 

عزیزم نگران نباش...... قبلا هم داشتی لک بینی؟ 

اره اولش كه يكمم خون داستم هفته پنج كه گفتن هماتومه ولي برا ان تي گفت كه هماتوم نمونده بعد ترشحات سفت نارنجي والانم ابكي و قهوه اي

عزیزم قطع کنی که حتما پریود میشی..... 

بهم گفت پنج تا از قرصا که موند سوزنارو بزن..یعنی پنج تای باقی مونده رو نباید بخورم؟