2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045234 بازدید | 684439 پست
نه.بهم گفت بعد ۱۳ هفته دیگه لازم نیست.من آخه ظهر انوکسا میزنم.شبا هم آسپرین میخورم.فردا میخواستم برم ...

عزیزم من سلفری دادم اما هم پرولوتون داشتم هم شیاف سیکلو هم پرولوتون داشتم..... 

بعید میدونم برا اون قطع کرده باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اصلا نسبت به شرایطتش اطلاعی ندارم اما حتما یه چیزی میدونسته.....  دوستمون گفتن به خاطر س ...

پس آنا جون شما روز قبل سل فری انوکسا زدین؟'منم تو نت خونده بودم که حداقل از دو روز قبل آزمایش باید قطع شه.

ولی پزشک من کلا گفت بعد ۱۳ هفته لازم نیست.

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه سرسوزن جدا هم میفروشن؟من سرنگ کامل میخریدم فقط سوزن را استفادهومیکردم خودشو مینداختم دور

اره عزیزم من از چهارراه ولی عصر تقاطع ولیعصر جمهوری میخریدم..... 

اونجا که بورس تجهیزات پزشکیه البته اگه تهرانی..... 

شهرستانم باشی معمولا اونجایی که تجهیزات پزشکی دارن یه سریاشون دارن..... 

اینی که من ازش خریدم کلا تجهیزات تزریقی داشت از سرم و سرنگ و این تجهیزات...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من سلفری دادم اما هم پرولوتون داشتم هم شیاف سیکلو هم پرولوتون داشتم.....  بعید میدونم بر ...

ببخشید انا جون امروز دکترم بهم فرتیل بیوتیک داد گفت جایگزینه اوابوسته به نظرت خوبه برایه کیفیت

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
اره عزیزم من از چهارراه ولی عصر تقاطع ولیعصر جمهوری میخریدم.....  اونجا که بورس تجهیزات پزشکیه ...

گلم یه سوال این شیاف پروزسترونو که واژیناله تا چقد باید داخل کنم من خیلی جرات نمیکنم فشار بیارم و زیاد  جلو بفرستم همون جلوها میزارم میخواسم بدونم اشکالی پیش نمیاد؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم واسه همه نیاز نیست اونها که مشکل ایمنی دارن فقط اونها منم ندارم . واقعا خوبه یخ خشک؟؟ من ...

اره 20 ثانیه قبل تزریق بذار عالیه.کلا برا زیر جلدی ها بخصوص داخل شکم میشه و خوبه

عزیزم نسبت به شرایطت اشراف ندارم آخه.....  الان هفته چندی؟  غربال اول رو گذروندی درسته؟& ...

ممنون آنا جونم. انشالله چراغ خونه ات همیشه روشن و پرنور باشه که این خونه را برای همه ما ساختی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی نگرانشم خیلی میترسم خدایی نکرده زبونم لال بیوپسی بگن سرطان...  دعاش کن عزیزم بیشتر از خود ...

حالا به فرضم خدایی نکرده سرطان باشه. سرطان رحم و سینه و پروستات جزو سرطان هایی هستن که خوشبختانه سلامت فرد رو تهدید نمیکنه بخصوص اگه زود تشخیص داده بشه. 

مهربون جان رفتم.گفت سونو کاملا طبیعیه.احتمالا به خاطر سنته.البته باز تعجب کرد که های ریسک زدن.سل فری ...

خب پس خداروشکر که حال نی نی خوبه برای سلفریم نگران نشوهیچی نیست اینجاخیلیادادن