2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
زینب جون معمولا چن روز بعد از تمام شدن ال دی پریود میشیم ؟من ۵ روز بعد از تموم شدن نوبت سونو دارم ،م ...

ببین اگر دیفرلین یا بوسرلین زدی دیرتر میشه وگرنه حالت عادی حدودا 5 روز بعد از ال دی پریودی میاد 

واقعا نمیشه پیش بینی کرد عزیزم اگر چیز دیگه ایی غیر از ال دی باشه

ممنون که جواب و دادیدآخه فردا ۳۰ امین روز وهنوز خبری از پری نیست گفتم شاید اشکالی پیش بیاد خداخیرتون ...

عزیزم نگران نباش

من 11 روز عقب انداختم اون موقع 

ان شاالله که به سلامتی مامان میشی 😍 😍 😍 😍 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما تو تاپیکاخوندم خرنوب وگرده نخل برا اسپرم خوبه کسی استفاده کرده؟ چجور باید خورده بشه؟ @زینبی_ ...

عزیزم راستش واسه همسرم تاثیر چندانی نداشت 

خرنوب کمی خوب بود ولی کلا اسپرم‌ها واسه ما در حال رفتن به قهقرا بودن

اگر شروع میکنی یواش یواش شروع کن ببین اگر خوب بود ادامه بده، گاهی نمیسازه به طرف

زینب جون ببخش هی سوال میکنم🙈 میگم دوفاستون هم مثل ال دی میمونه؟ مثلا چطور ال دی جلوی پریودی رو میگی ...

گلم دوفاستون فقط ترکیبات پروژسترون هست ولی ال دی مخلوطی از استروژن و پروژسترون 

انتظار میره تا وقتی مصرف میشه پری نیاد

سلام وقت همگی بخیر @زینبی_بابا     عزیرم میشه راهنمایی ام کنی ،باتوجه به ایکنه گفتید س ...

سلام عزیزم، به سلامتی 😍 😍 😍 

یادمه کم پریود نشدم تو اون تاریخی که سونو داشتم، رفتم گفت سه روز بعد بیا که پری شده بودم

بعدش فکر کنم روز 13 پری گفتن برم، که ضخامتم کم بود و روز 16 هم دوباره رفتم 

و روز 21 هم انتقال بود

امیدوارم کمکت کرده باشه

@تورک_آنا       @زینبی_بابا       سلام تورک انای عزیز و ...

سلام عزیزم 

دختر گل اعتماد کن به دکترت، قطعا بهترین درمان رو برات نوشته عزیزم، من که متخصص زنان نیستم ولی اگر پیش متخصص زنان هم ببری تا شرایط شما رو نبینه و نیمچه نمیتونه چیزی بگه، این یعنی دکترت با آگاهی و اشراف به شرایط شما تجویز کرده

توکل به خدا

هر چی گفت اجرا کن عزیزم 

عزیزم نگران چرا. من دوتا از اشناهام رحمشون رو برداشتن. الان هزار ماشالا صحیح و سالمن بدون هیچ مشکلی. ...

خیلی نگرانشم خیلی میترسم خدایی نکرده زبونم لال بیوپسی بگن سرطان... 

دعاش کن عزیزم بیشتر از خودم بفکراونم الان

دوستان ببخشید من دوسه روزه همش گریم میگیره میشینم گریه میکنم واسه خاطرمامانم. 😭😭😭😭دکتره گفت امپو ...

عزیزم با خیال راحت دل سیر گریه کن، بذار خالی بشی، نه اثری نداره گلم

ان شاالله که حال مامان هم خوب میشه، برداشتن رحم خیلی خیلی زیاد انجام میشه و همه هم بعدش خوب میشن، توکل به خدا، چیز ترسناکی نیست گلم

فقط از لحاظ روحی یه مدت آدم ناراحته که رحم نداره، همین

ببین اگر دیفرلین یا بوسرلین زدی دیرتر میشه وگرنه حالت عادی حدودا 5 روز بعد از ال دی پریودی میاد  ...

ممنونم عزیزم 😘میگم سینافکت همون دیفرلین هست ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام گلم ،خوب بسلامتی 😍😍،استرس بزار کنار که خودش سمه ،انشالله که اینبار کلی تخمک و جنین خوب داری  ...

انشالله عزیزم اح این استرس رو کنترل کنم خوبه, بنظرت واسه تپش قلبم پروپرانول بخورم؟ 

ازیه طرفم فکرعمل مامانم میشینم گریه میکنم