2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
اره 20 ثانیه قبل تزریق بذار عالیه.کلا برا زیر جلدی ها بخصوص داخل شکم میشه و خوبه

ممنون عزیزم اره گذاشتم امروز خوب بود درد نداشت گونال حالا خداانوکسا هاروبخیرکنه اح بازم کبود میشه

حالا به فرضم خدایی نکرده سرطان باشه. سرطان رحم و سینه و پروستات جزو سرطان هایی هستن که خوشبختانه سلا ...

وای نگوو میمیرم من اینجوری ایشالله که هیچی نباشه دعاش کن دوستم. 😟😟😭😭😥😥

خداخودش کمک کنه بهمون مادرم دنیامه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه سرسوزن جدا هم میفروشن؟من سرنگ کامل میخریدم فقط سوزن را استفادهومیکردم خودشو مینداختم دور

عزیزم ببینم بتونم عکس میفرستم..... 

بله سر سوزن جدام هست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پیچی باشن هم در میان هم میتونی بزنی سر سرنگ بزرگتر به شرطی که پیچی باشه.....  با سر سرنگ ...

ممنونم عزیزم . رفتم خریدم امیدوارم بخوره بهشون

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
وای نگوو میمیرم من اینجوری ایشالله که هیچی نباشه دعاش کن دوستم. 😟😟😭😭😥😥 خداخودش کمک کنه بهمون ...

عزیز دلم بد به دلت راه نده. انشالله که هیچییی نیس. اما چون از اقوام نزدیک ما همین شرایط رو داشت اونم مرحله ی اخرشو سرطانشو داشت اما رحم رو که در اوردن خوبه خوب شده الان ده سال گذشته.انشالله سلامت باشن و سایه شون بالا سرت باشه عزیزم 

عزیزم نگران نباش انشالله با داروی جدیدت جواب میده....  عزیزم الان فقط ریلکس باش...  سفید ...

امیدوارم. آهان باشه سفیده رو می خورم حتما. فعلا که سعی می کنم بی خیال باشم. انشالله جواب بده. نشدم حتما حکمتی بوده.  

من کلی خریدم یک مدل سرنگ انسولین هستش اره میخوره سرسوزناش به معمولی دیگه چاره چیه خودم ازاونها زدم ب ...

عزیزم رفتم سرنگ انسولین خریدم دوباره ازینها که سرش جدا میشه. ممنووون

عزیز دلم بد به دلت راه نده. انشالله که هیچییی نیس. اما چون از اقوام نزدیک ما همین شرایط رو داشت اونم ...

ممنون ازدعای خیرت, انشالله خداخودش رحم کنه. خداروشکرخوب شدن اره خیلیا خوب شدن من شایدزیادی حساسم

آنا جان من الان ۱۳ هفته م.لک بینی هم ندارم.روزی یه آسپرین دارم که گفته ادامه بده و ۲ تا شیاف پروژستر ...

خوب عزیزم حتما نیازی ندیده..... 

من خودم کلا آسپرین نداشتم...... 

اما انوکسوپارینو تا آخرش داشتم اما خوب من هم جهش تو mthfr داشتم هم تو pai1.. 

شاید مشکلی نداشتین یا مشکلتون حاد نبوده و الان همین آسپرین رو کافی میدونه دکترت.....

پروژسترونم خوب دیگه کافیه خصوصا که مشکلیم ندارین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس آنا جون شما روز قبل سل فری انوکسا زدین؟'منم تو نت خونده بودم که حداقل از دو روز قبل آزمایش باید ق ...

نه عزیزم من داشتم..... 

اصلا نگفتن قطع کنم......