2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
ممنون عزیزم.اما به دلم نمیزنه مثبت بشه. دفعه دوممه .نمی‌دونم روح آدم آسیب میبینه .من یزد آقای افلاطو ...

نه ایشالله که مثبتی عزیزم دکتر افلاطونیان هم که عالیه

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم زیرجلدیها خیلی زدشون راحته. یه بار به یکیشون بگو بهت یاد بدن. به من اینطوری یاد داد که گوشت بد ...

اره گلم امشب حتما شانسمو امتحان میکنم ایشالله که بتونم به این ترسه غلبه کنم

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها میشه کمکم کنید؟

لوله هام هیدروسالپنکس هستن

بهترین دکتر اهواز کیه برا ای وی اف؟

کدوم تجربش برا مشکل من بیشتره

خیلی سردرگمم باید این‌ماه برم سراغ درمان

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
دوستان میگم کسی ازشما رحمش ساب سپتوم بود؟اخه دکتربرام قبل ازسیکل هیستروکردگفت رحمت ساب سپتومه ولی اک ...

عزیزم در مورد رحمت اگر دکتر اوکی داده دیگه بهش حتی فکر هم نکن، اگر سپتوم رو شک کنن منجر به سقط یا زایمان زود رس میشه حتما حتما بر میدارن

اما در مورد کیستت من نمیدونم اسمش چیه ولی اگر کیست فانکشنال(ساده) نباشه مشکلی ایجاد نمیکنه 

من کیست آندومتریوما 4 سانتی داشتم کلا بی آزار بود تو سیکل پانکچر

سلام زینبی جون من امروز ویزیت شدم دکترم برام النوا نوشت با شبی دوتا دوفاستون  دوفاستون برایه چ ...

سلام عزیزم دوفاستون رو داده که بعد از پانکچر سریع پریود بشی و عوارض هایپری رو کم کنه 

عزیزم هایپری به ژن شما ربط داره، اگر زیاد به داروها واکنش بده اجتناب ناپذیر هست با ذخیره ایی که داری، ولی با دارو و رژیم پر پروتیین میتونی عوارضش رو کم کنی

از روز شروع الونوا روزی 3 تا سفیده تخم مرغ بخور 

نون وبرنج کمتر بخور، عوضش سبزیجات و مایعات زیاد مصرف کن و غذاهای گوشتی مثل گوشت مرغ و گوشت قرمز مصرف کن

عزیزم ولی من رسما با دوفاستون به موقع پریود میشم.....  با ویزان پریود نمیشدما اما این نه....&n ...

آنا جون پستهای منو که لایک میکنی کلی قوت قلب و انرژی میگیرم که صاحب خونه پستهام رو میخونه و خوشش میاد😍😍😍😍

پاینده باشی عزیزم

ممنونم از حمایتت

@تورک_آنا     آنا جان من دکترم برای روز بیست وسوم سیکل نوبت خراش بهم داده البته بدون ب ...

عزیزم چون من دیگ کلی تجربه دراین باره پیدا کزدم جوابتو دادم

اصولا از روز۱۸ تا ۲۰ سیکل قبل از انتقال خراشو انجام میدن

فکر نکنم ۳روز مشکلی ایجاد کنه براتون

بیهوشی نیاز نداره

ولی قبلش شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ حتما استفاده کن و مسکن بخور

ایشالا نتیجه بگیری

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪