2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
نگو اینجوری چه خواسته زیادی حتمابیادت هستم ارزوجان, خدابه مادرت سلامتی بده. خیلی مادرا گلن فرشته ان, ...

لطف داری خانومی .ممنونم خدا به مادر شما هم سلامتی بده .نگران نباش مامان بزرگ منم رحمشو دراوردن اونم سال ها پیش .بخدا ازمن جونتره .خیلی ازاشنایان دیدم که رحمشو دراوردن حالشونم خوبه .ان شاء الله اینبار مثبت میشی دل مادرت شاد میشه .مادرا فرشته ان بخدا .اما کاش اینقد غم وغصه مارو نمیخوردن .بخدا من نگاه مامانم میکنم که بخاطر من چین وچروک افتاده رو صورتش گریه ام میگیره .شرمنده اشم والا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهار سیستم باروریته.....  عزیزم خواهشا کلا اگه روحیه سرچ ندارین سرچ نکنین چون خیلیا میرن سرچ م ...

درسته عزیزم ،خودمم گاهی وقت ها میگم کاشکی فلان موضوع رو سرچ نمیکردم ،چون تموم فکرم رو به خودش مشغول میکنه 

من سومین پانکچرم هست آنا جون ،بار اول سینال داشتم و منوپیور که از روز ۸ گونال جایگزین سینال شد ،داروهام تا روزی ۴۵۰ واحد هم شد ،۱۰ تا تخمک داشتم ،بار دوم پیورگان و پرگووریس داشتم که ۷ تا تخمک شد ،ایندفعه هم دکتر داخل پرونده نوشته سینال و هاش ام جی ،نمیدونم چی در انتظارمه،میترسم بدنم به سینال جواب نده 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان میگم کسی ازشما رحمش ساب سپتوم بود؟اخه دکتربرام قبل ازسیکل هیستروکردگفت رحمت ساب سپتومه ولی اک ...

عزیزم اگه سوالت اینه جواب ندادم.... 

چون این نوع سپتوم چیه دقیق نمیدونم..... 

دوستان بودن که سپتوم عمل کردن اما نوعشون چی بوده نمیدونم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جدا؟ من همیشه اینجوری میشم قبل پریود .کاش این روزا زود بگذره .خودمو برا همه چی اماده کردم اما ته دلم ...

واقعاا کاش زود بگذره ،منم همینجوور ، روز چند انتقالی؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
چه خوب ازش بزن من یوتیوب ندارم واسه همین.  اسونه نترس من فقط واسه خودم دور بازو نمیتونم ستروتا ...

آره دستم اومد چطوریه، فک کنم بزنم خودم امروز.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم والا صفحه قبلم نگاه کردم سوالی به اسم شما نبود......  احتمالا جواب دادم.....  اگه ...

دوستان میگم کسی ازشما رحمش ساب سپتوم بود؟اخه دکتربرام قبل ازسیکل هیستروکردگفت رحمت ساب سپتومه ولی اکثرخانما دارن مشکل نداره ،اما من همش نگرانم بعدش هم یه کیستی دارم مقاوم به درمانه دودوره ال دی خوردم رفع نشددکترگفت پارانوتاله یه همچین اسمی بوداندازش۱۸میلی هست بنظرتون توسیکل ای وی اف بزرگترمیشه؟تاثیرمیزاره؟لطفا دوستانی ک اطلاعات دارن جواب این دوسوالم روبدن همش نگرانم خدا خیرتون بده...عزیزم سوالاتم ایناهستن اگه اطلاعاتی دراین زمینه دارین ممنون میشم کمکم کنید

دوستان ببخشید من دوسه روزه همش گریم میگیره میشینم گریه میکنم واسه خاطرمامانم. 😭😭😭😭دکتره گفت امپو ...

انشالله عزیزم مامانتم خوب میشه انقدر به خودت استرس نده منم امروز رفتم دکتر فقط یه امپول بهم داده اگه فردا تست کرونام منفی باشه بزنم تا دوشنبه برم برایه سنو به امید خدا انشالله دو تامونم این بار دست پر برگردیم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
یه ربع که زیادنیس اذیت بشه

درسته همسرم من میذاشت مشکلیم نداشت اما چون دیدم بعضی دوستان مشکل داشتن گفتم حواستون باشه..... 

باعث التهاب و مشکل نشه..... 

اون زمان دکتر همسرم گفته بود بذاره اونم میذاشت و اذیتم نمیشد..... 

اما چوم دیدم بعصیا مشکل پیدا کردن احتیاطا میگم..... 

حالا با شستشو با آب سردم میشه جایگزین کرد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون میگم که امروز انتقال دادم بعد باید ظهر شب شیاف واژینال بزارم خیلی می ترسم ضرر نداره الان که ...

آهان پس هیچی..... 

فکر کردم هنوز اول راهی..... 

نه عزیزم شیافاتو بذار..... 

من خودمم روزی دو تا داشتم.... 

تازه من خونریزیم داشتم..... 

اصلا به خودت استرس نده...... 

ببین اگر دیفرلین یا بوسرلین زدی دیرتر میشه وگرنه حالت عادی حدودا 5 روز بعد از ال دی پریودی میاد  ...

سلام زینبی جون من امروز ویزیت شدم دکترم برام النوا نوشت با شبی دوتا دوفاستون 

دوفاستون برایه چیه من زخیرم ۶.۹خیلی میترسم شدید هایپر بشم خودشم گفت احتمال داره بشی به نظرت دارویه خوبیه من گفتم خارجی بنویس اینو داد حالا نمیدو نم خیلی استرس دارم میشه راهنماییم کنی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
حالاکه زود هست به این چیزا فکرنکن اصلا مثبت باش باتودلیت حرف بزن. صلوات بفرست اروم شی فکروخیال نکنی

چی بگم خواهری .این سومین انتقالم .خدا خودش کمکمون کنه .بخدا عذاب منفی شدن یطرف فکر اینکه به شوهرم بگم منفی شدم یه طرف دیگه.چرا احساس شرمندگی میکنم نمیدونم