2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045333 بازدید | 684459 پست
دوستاني كه مركز مشتاق اصفهان ميكرو كردين ، ايا اونجا برا همه جنينا هچينگ رو انجام ميدن ؟؟

نه عزیزم من سال ۹۷ اونجا انجام دادم ،برام هچینگ نکردن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ده مهر اولین روز اخرین پریودم بود وده ابان موعدم بود دکتر میگه حتما باید بیای حالا چهارشنبه میخوا ...

خب چهارشنبه میشه ۳هفته بعد موعدت خوب وقتیه ولی اگر صربان قلب جنین دیده نشد نگران نباش شاید لقاحت دیر بوده باشه ولی سونو خوبه حداقل ساک وجنینو میبینی 😍مبارک باشه عزیزم  ایشالا به سلامتی طی کنی این دوران و

حالا دیدی؟؟؟؟  به خدا خدام تو کار ماها مونده.....  عوق میزنیم نگرانیم.....  نمیزنی ...

به خدا آناجون از الان‌میدونم.حرکاتش که شروع بشه یه داستان دیگه دارم.حرکت نکنه نگران میشم.زیاد حرکت کنه میگم نکنه چیزی شده؟ولی باز وقتی حرکتاشو بفهمم خیالم راحت تره آنا.الان نمیدونم که در چه حاله اصلا

خدایا شکرت  
عزیزم من خوزستانم مطب خصوصی میرم اهوازدکترم مرمضی هست میگم شما خودکاریه فک کنم سینال اف ولی مال من و ...

نه عزیزم فرقی ندارن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان میگم شما ک امپول استفاده کردین ترشحات هم داشتین اخه من ترشحات ژله ای کشداردارم بنظرتون علتش چ ...

عزیزم بله نشون میده بدنت داره جواب میده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تقریبا اینایی که گفتی رعایت میشه فقط فست فود وشیرینی ماهی یکی دوبار مصرف داریم.ویتامین ای ۱۰۰۰داده ر ...

عزیزم روزی نهایت یه ربع و مستقیمم نذاره..... 

اگه دید اذیت میشه فقط با آب سرد مرتب بشوره خودش رو.......

عزیزم بله نشون میده بدنت داره جواب میده..... 

دوستان میگم کسی ازشما رحمش ساب سپتوم بود؟اخه دکتربرام قبل ازسیکل هیستروکردگفت رحمت ساب سپتومه ولی اکثرخانما دارن مشکل نداره ،اما من همش نگرانم بعدش هم یه کیستی دارم مقاوم به درمانه دودوره ال دی خوردم رفع نشددکترگفت پارانوتاله یه همچین اسمی بوداندازش۱۸میلی هست بنظرتون توسیکل ای وی اف بزرگترمیشه؟تاثیرمیزاره؟لطفا دوستانی ک اطلاعات دارن جواب این دوسوالم روبدن همش نگرانم خدا خیرتون بده

تو پروندم تیک هچینگ رو زدن 

خوب اگر زدن حتما انجام دادن ،برای من تیک هچینگ نزده بودن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم چه آمپولی استفاده کردی؟  تو سیکل پانکچر اگر هستی کاملا طبیعی هست این موارد نگران نباش 😉 ...

دوستان میگم کسی ازشما رحمش ساب سپتوم بود؟اخه دکتربرام قبل ازسیکل هیستروکردگفت رحمت ساب سپتومه ولی اکثرخانما دارن مشکل نداره ،اما من همش نگرانم بعدش هم یه کیستی دارم مقاوم به درمانه دودوره ال دی خوردم رفع نشددکترگفت پارانوتاله یه همچین اسمی بوداندازش۱۸میلی هست بنظرتون توسیکل ای وی اف بزرگترمیشه؟تاثیرمیزاره؟لطفا دوستانی ک اطلاعات دارن جواب این دوسوالم روبدن همش نگرانم خدا خیرتون بده...عزیزم میشه اگه اطلاعاتی درمورداین مشکلات داری راهنماییم کنیدممنون دوست خوبم

الان هستی ؟میزارم ببین دست گلت دردنکنه. 

عزیزم واضح نمیبینم اما همسرت عفونت نداره؟ 

مورفو زیر ۴ هقت در کل شرایطش برا میکرو خوبه اگه تو آزمایشگاه مخصوص ناباروری داده باشه.....