2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
عزیزم داروی تحریک تخمدان شروع میشه جارو کشیدن خوب نیست...  چون تخمدانا بزرگ میشن وریسک تورشن ت ...

واای یاخدااا چه خطرایی داشته ومن بیخبربودم. 😱😱😱

چشم دیگه اصلا جارو نمیزنم, به من چه بره همسرم غذابگیره ازبیرون خخخ دیگه کار نمی کنم امروز بسه. 😂

واقعا من نمیدونستم چقدر خوب شدگفتی ها. وای برمن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ببخشید من دوسه روزه همش گریم میگیره میشینم گریه میکنم واسه خاطرمامانم. 😭😭😭😭دکتره گفت امپو ...

عزیز دلم انشالله زودی مامانت خوب میشه..... 

عزیزم تا میتونی سعی کن خودتو آروم کنی اما نه به این قیمت که بریزی تو خودت.... 

بعضا گریه کردن بهتر از اینه گریه نکنی و بریزی تو خودت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم انشالله زودی مامانت خوب میشه.....  عزیزم تا میتونی سعی کن خودتو آروم کنی اما نه به ای ...

ممنون دعاش کنید. گاها خیلی اروم وقتی مامانمومیبینم گریم میگیره. 

دارم تموم سعیمومیکنم خودموباخریدخونه وفیلم و... مسغول کنم. راستی بعد زدن گونال پیاده روی بیرون نمیتونم, توخونه میشه برقصم؟ یااونم ضررداره؟ 

گلم دوفاستون فقط ترکیبات پروژسترون هست ولی ال دی مخلوطی از استروژن و پروژسترون  انتظار میره تا ...

عزیزم ولی من رسما با دوفاستون به موقع پریود میشم..... 

با ویزان پریود نمیشدما اما این نه.... 

هر دوم بر پایه پروژسترونن..... 

البته دکتر گفت خونریزیت با دوفاستون باعث برگشت اندومتریوز نمیشه نمیدونم دیگه توکل به خدا..... 

خدا کنه برنگرده چون دیگه تحمل عمل ندارم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزم 😘میگم سینافکت همون دیفرلین هست ؟

یه جورایی کارشون یکی..... 

خیلی وارد جزئیات نشو عزیزم..... 

انشالله عزیزم اح این استرس رو کنترل کنم خوبه, بنظرت واسه تپش قلبم پروپرانول بخورم؟  ازیه طرفم ...

عزیزم نه سر خود دارو نخور..... 

با دکترت مشورت کن..... 

اره دیگه معروف سایت شدم. 😂😂😂 قربونت عزیزم خیلی اذیت شدیا به حرف گرفتمت بااین حالت تورو برو ناهار ...

نه عزیزم این چه حرفیه فعلا با این یکی گل پسری درگیرم امتحان داره فردا وقت ندارم به اون یکی برسم 😁😁😁

سلام به همه متاسفانه این بارم منفی شد     دفعه دومی بود که انتقال میدادم با دکتر که صحبت ک ...

سلام عزیزم چقدسخته ،ولی نگران نباش عزیزم امیدت بخدا باشه...میشه بگین شوهرتون درچه حدضعیفه؟من شوهرم کم تحرکی داره خودم هم پی سی اوهمش نگرانم ک نکنه نگیره

نه عزیزم این چه حرفیه فعلا با این یکی گل پسری درگیرم امتحان داره فردا وقت ندارم به اون یکی برسم 😁😁 ...

لطف داری تو. خداهردو روحفظ کنه مامانا بیچاره شدن بااین کرونا ودرس های مجازی