2777
2789
عنوان

هفته پیش زایمان کردم

47 بازدید | 4 پست

من پنجشنبه پیش زایمان کردم البته سزارین امروز شش روزه

روز بیمارستان خوب نبودم اما از روز دوم بهتر شدم و اکثر مواقع نشستم و دراز نکشیدم و شبا سه ساعت فقط تونستم بخوابم با همه فامیل گفتم و خندیدم و انگار ن انگار عمل داشتم

دیگه نمیدونم از استراحت نکردنه یا چشم رفتم دیروز نه حال من نه بچه هیچ کدوم خوب نبود و عذاب ترین روزمو تجرله کردم در حدی ک نمیتونم راه برم امروزم مث دیروزم توروخدا نفری ی صلوات بفرستین بهترشم محتاجم

بدنت ضعیف شده طبیعیه دیگه شیر میدی بی خوابی داری این حالت ها طبیعیه 

منم بعد زایمانم وقتی مرخص شدم اینقدر حالم خوب بود انگار نه انگار زایمان داشتم حتی گفتم کمک نمی خوام خودم به کارهام میرسم ولی روز چهارم دیگه از خستگی و بی حالی بیهوش شدم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته حالت خوب بوده ولی استراحت نکردی از داخل زخم داشتی میخوای بعدا بخاطر عمل اذیت نشی فقط استراحت کن و به خودت برس وقت برا کار و بودن کنار بقیه زیاده 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بدنت ضعیف شده طبیعیه دیگه شیر میدی بی خوابی داری این حالت ها طبیعیه منم بعد زایمانم وقتی مرخص شدم ای ...

اخه من همش دل درد و دل پیچه و درد جای بخیه و ....کلی چیز دیگ داشتم بی خوابی و ضعف بدنم از یه سمت