2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
عزیزم شما پیغام دوستمون رو رپلای کردی من یه کم قاطی کردم.....  یعنی الان تو سیکل پانکچری.....& ...

درسته آنا جون ،سیکل بلند تخمک کشی ،در حال حاضر دارم سینافکت میزنم ،من از شهرستان میرم تهران ،قراره که تهران را کلا تعطیل کنن و جاده ها رو ببندن ،حالا میخوام بدونم اگر نتونستم برم ،باید چه کنم ؟همون داروهام رو ادامه بدم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فدات.....  اسم رها آشناست عزیزم اما کلا حافظم ته کشیده.....  عزیزم به نظر میاد سیک ...

فدات عزیزم

آره همش تو سونو دکترم میگفت لانگ نمیفهمیدم ینی چی

چرا میخان اینکارو کنن؟

من که خودم پلی کیستیکم باردار نشدم ۱۰ساله

اتفاقا کلی پیاده روی میکنم

دعام کن عزیزم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خلاصه بعد لاپراهیسترو سیکل کوتاه از نوع آنتاگونیست همراه با ال دی شروع شد..... راستی من چون همیشه ...

عزیزم یعنی شما یه هفته بعد از انتقال تازه پردنیزولون رو شروع کردین ؟

قبل از انتقال و هفته اول انتقال پردنیزولون نمیخوردین ؟

ممنون عزیزم اسپرین اگه مصرف نشه چه مشکلی پیش میاد؟؟؟

عزیزم برا رقیق شدن خون و بهتر شدن خونرسانیه البته برا همه تجویز نمیشه..... 

خلاصه نگران نباش اما سعی کن من بعد اگه دکتر تجویز کرده مرتب استفاده کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من مینورم بعد ۵سال  نازایی طبیعی باردار شدم دکترم اسپرین داده میگه برای خونرسانی به جنی ...

عزیزم سر خود قطع نکن..... 

به دکترت بگو معدت درد میکنه.... 

یا جایگزین میکنه یا کنارش برا معدت هم دارو میده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم برا رقیق شدن خون و بهتر شدن خونرسانیه البته برا همه تجویز نمیشه.....  خلاصه نگران نباش ا ...

مرسی عزیزم اکه دوتا اسپرین ۸۰ باهم بخورم تو یه روز خطرناکه؟ یک شنبه انتقال دارم گفتم فردا جای اون چند روزی که نخوردم دوتا بخورم 

تورک آنا ممنون که جواب دادی.به نظرت آمنیوسنتر نمیگه انجام بدم؟خواهش میکنم دعا کن این مرحله هم به خیر ...

عزیزم خوب سلفری غیر تهاجمیه وفقط یه آز خونه.... اما خوب نسبت به شرایطت دکترت تصمیم میگیره..... 

درسته آنا جون ،سیکل بلند تخمک کشی ،در حال حاضر دارم سینافکت میزنم ،من از شهرستان میرم تهران ،قراره ک ...

خوب پس سینافکت داری بعد نگفتن کی سونو داری؟ 

سیکل بلند معمولا یه سونو از نیمه سیکل به بعدم دارین...  

چیزی نگفتن؟ 

تعطیل بود میتونی تلفنی ازشون بپرسی..... 

شاید گفتن همون شهر خودت سونو بشی..... 

یا شایدم نیاز نبود و ادامه دادی پریود که بشی باز روز دوم میری سونو و این دفعه آمپولهای تحریک تخمدان میگیری...  

فدات عزیزم آره همش تو سونو دکترم میگفت لانگ نمیفهمیدم ینی چی چرا میخان اینکارو کنن؟ من که خودم پل ...

خوب اتفاقا زیاد دیدم برا پلی کیستیکها سیکل لانگ تعریف بشه..... 

مهار رودست خودشون میگیرن..... 

اتفاقا اگه اشتباه نکنم میتونه کمک کنه که هایپر نشی..... 

خلاصه بهشون اعتماد کن...... 

عزیزم پس کلا پروتئین زیاد مصرف کن..... 

گوشت و مرغ و ماهی..... 

آب زیاد بخور..... 

سفیده تخم مرغ آب پز از الان شروع کن هم کیفیت تخمکاتو میتونه بالا ببره هم از عوارض هایپری کم کنه..... 

آمپولهای تحریک تخمدان شروع بشه تعداد سفیده هارو بیشترم بکنی که چه بهتر.  . 

فدات عزیزم آره همش تو سونو دکترم میگفت لانگ نمیفهمیدم ینی چی چرا میخان اینکارو کنن؟ من که خودم پل ...

عزیزم آمپولهای تحریک تخمدان شروع شد تو پیاده روی احتیاط کن و کلا حرکات ناگهانی نکن.... 

جاروبرقیم تعطیل..... 

زیاد دولا راست نشو...