2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
پس چرا با وجود پی سی او فقط ۵ تا تخمک داشتی ؟دکتر نگفت علت اینکه فقط یه جنین تشکیل شده چیه ؟میخوای ه ...

دقیقا وضعیت منم عین دوستمون بود با وجود پی سی او تخمکام5تاویک جنین داشتم وذخیرم کمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم.امیدوارم همه خوب و سلامت باشید.کی میدونه جنین شناس قبلی بیمارستان آبان که خیلی ازش تعریف میکردن اسمش چی بود و الان کدوم مرکز یا بیمارستانه؟ متاسفانه انتقال چهارمم هم منفی شد.میخوام دکتر و مرکزم رو عوض کنم.ممنون میشم اگه پیشنهادتون رو بهم بگید.دکترم طرازی بود و فکر نکنم کم گذاشته باشه ولی ترجیح میدم بیمارستانمو عوض کنم.

@لی_لا1   @لیانا21    @زینبی_بابا   @تیاراتیام  

انشاله این ماه مامان میشی

کی زنگ مبزنی بپرسی؟ 😁

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
شمازنگ زدی؟

والا تو برگه نوشته ۱۲ به بعد 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
زنگ زوم گفت جنین داری ولی تعداد وکیفیت رافردامیگیم که برا انتقال اومدی

عه چرا نمیگن 🤔 ایشالا فردااا بهترین جنین هارو خواهی داشت و انتقال میدن😍

ممنون خواهرگلم انشالله خداکنه. وای من اضافه وزن شدیدم گرفتم ازکرونا. 😔😔😔 من سری قبل تقویتی چندان ...

با این همه تقویتی ان شاالله که هم تعداد تخمک هات هم جنین هات بیشتر میشه.. 😍اگه میتونی هر روز یکم پیاده روی داشته باش برا رشد تخمک خوبه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن