2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
سلام عزیزم خوبی؟ شمام تبریزید؟ نه هنوزنیومدم منتظرپریودم هستم ببینم کی میشم احتمالا20اینهابشم بیام, ...

مرسي گلم بعله من تبريز پيش دكتر شهلا دانايي ميرم تو بيمارستان بين الملي وليعصر تبريز ويزيت ميكنن تقريبا ٦ماهي ميشه كه زير نظرشون هستم و انتقال هفته پيش انجام دادم

عزیزم هزینه هاشومیشه بگی؟ پانکچر وفریز وانتقال؟؟ اینکه مرکزشون کجاس؟ 

گلم تو بيمارستان خصوصي يكم زياد ميشه كل آي وي اف تا اينجا با دارو اينا ٢٠تومن شده برام ولي تو مركز ناباروري جهاد دانشگاهي كه دولتي هم هست ويزيت ميكنه اونجا فك كنم نوبت يكم زياده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از دكتر حمدي هم نميدونم چطور هستن ولي از دكترم راضيم جدا از هزينه ها خيلي خوش اخلاق با مريض ارتباط برقرار ميكنه يكم زياد معطلي داره براي ساعت ٤وقت بگيري ٦نوبتت ميشه بري داخل ولي من راضيم حالا نميدونم جواب انتقالم چي ميشه امروز كه بي بي منفي بود روز ٩

گلم تو بيمارستان خصوصي يكم زياد ميشه كل آي وي اف تا اينجا با دارو اينا ٢٠تومن شده برام ولي تو مركز ن ...

من که یادندارم اونجاهارو ولی انگار این دکتره گرون میگیره چون حمدی روگفتن10تومن بدون داروها. 

منم بیام ببینم چی میشه خودموبستم به داروفقط. 😐😐😢

من که یادندارم اونجاهارو ولی انگار این دکتره گرون میگیره چون حمدی روگفتن10تومن بدون داروها.  م ...

آره عزيزم هزينه هاش زياده اگه از اون دكتر اطلاع داري حتما برو ايشالله كه برات خوب باشه و هرچه زودتر مامان بشي❤️

عه پس شماهم تجربه کردی فک کنم جدیدا همه ویار  دارن وحالت تهوع ...مرسی عزیزدلم الهی شماهم نینی ن ...

واسه من سر بارداری قبلی افتضاح بود تا ۲۴ هفته داشتم روزی  دوبار بالا میاوردم خیلی خیلی بد بود این بارداریم تا ۱۳هفته تهوع داشتم ولی بالانیاوردم حالا باز ماه آخرم شروع شده تهوع 

شما هم دیگه کم میشه یواش یواش 

تهوع خیلی بد مخصوصا صبحا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه عزیزم جنین ندارم 5تا تخمک داشتم که یه جنین شد که اون انتقال دادم و منفی شد  مشکلمونم حرکت ا ...

پس چرا با وجود پی سی او فقط ۵ تا تخمک داشتی ؟دکتر نگفت علت اینکه فقط یه جنین تشکیل شده چیه ؟میخوای همون رویان ادامه بدی عزیزم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پس چرا با وجود پی سی او فقط ۵ تا تخمک داشتی ؟دکتر نگفت علت اینکه فقط یه جنین تشکیل شده چیه ؟میخوای ه ...

هنوز دکتر ندیدم 10آزمایش منفی شد که دیگه الان حاده بستن نمیتونم برم تهران الان تو شوک هستم یه لحظه خوبم یه لحظه مثل ابر بهار اشک میریزم خودم دلم میخواد برم مام اما پول نداریم شوهرم میگه دوباره بریم رویان 

سری قبل هزینه با دارو همه چی رفت و آمد اینا 9شد تو رویان ولی میگن مام 16تومن میشه 

و اینکه شهر خودمون بیمارستان دولتی انجام میده زنگ زدم پرسیدم میگن اینجا میشه 5تومن حالا نمیتونم تصمیم بگیرم گیجم

هنوز دکتر ندیدم 10آزمایش منفی شد که دیگه الان حاده بستن نمیتونم برم تهران الان تو شوک هستم یه لحظه خ ...

شما مطمینی جاده ها رو بستن؟ اخه هفته پیش گفتن بسته شده ولی من دوشنبه رفتم تهران. یعنی دوشنبه ب بعد تعطیل شده؟

غصه نخور. خیلی سخته ولی دوباره شروع کن. عزیزم الهی زود نتیجه بگیری. وقتی آروم شدی برا انتخاب مرکز میتونی بهترین تصمیم رو بگیری. اصلا خود ب خود مسیر برات هموار میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شما مطمینی جاده ها رو بستن؟ اخه هفته پیش گفتن بسته شده ولی من دوشنبه رفتم تهران. یعنی دوشنبه ب بعد ت ...

آره عزیزم مطمینم از چهارشنبه بسته شد اگه باز باشه تو جاده دوربین پلاک غریبه بر میداره 500تومن جریمه میکنه 

هنوز دکتر ندیدم 10آزمایش منفی شد که دیگه الان حاده بستن نمیتونم برم تهران الان تو شوک هستم یه لحظه خ ...

عزیزم غصه نخور ،خدا خودش میرسونه ،انشالله شما هم خیلی زود حالت رو براه میشه تا بتونی درست تصمیم بگیری ،ولی حتما قبلش با جنین شناسی صحبت کن ببین شرایط اسپرم و تخمک چطور بوده 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...