2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. برا من که یکیش خیییلی بد کبود شده. اون چنتا دیگه شانسی گاهی یخوده  کبودی داده. گاهی ...

آخه من 30 دونه دارم روزی دوتا  تقریبا میشه گفت جای همشونم کبود شده دور ناف میزنم

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
آخه من 30 دونه دارم روزی دوتا  تقریبا میشه گفت جای همشونم کبود شده دور ناف میزنم

حامله ای؟ منم 20 تا دارم.☹️.... من شنیدم روی ران و بازو هم میشه زد. بازو که سخته خودمون بزنیم اما ران خوبه گمونم. قبلش یخ بذار دردش کمتر میشه

حامله ای؟ منم 20 تا دارم.☹️.... من شنیدم روی ران و بازو هم میشه زد. بازو که سخته خودمون بزنیم اما را ...

ن دوتا انتقال منفی داشتم یکشنبه انتقال سومم بود ک کنسل شد خونرسانی کم بود 

بعد نمیدونم هپارین چرا دادن ب من 

تا الان ک زدم دور ناف درد نداره ولی کبود میشن درد داره

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
بچه ها کسی نیست غربالگری خوب معرفی کنه تهران

عزیزم آزمایشگاه دنا ونیلو ونسل امید ودکتربه من پیشنهاد داد ..ولی برای سلفری فرستادم ایراژن گفت فوق تخصص ژنتیکن منکه ازاونجا خوشم نیومد ...

ن دوتا انتقال منفی داشتم یکشنبه انتقال سومم بود ک کنسل شد خونرسانی کم بود  بعد نمیدونم هپارین ...

عزیزم انشالا با این امپول مشکلت رفع میشه.این امپول رو به بارداری های پر خطر و پر ریسک میدن. نگران نباش. 

بچه ها کسی نیست غربالگری خوب معرفی کنه تهران

دکتر صدری واقعا خیلی تو کارش حرفه ای لیانا جون بهم معرفی کردم رفتم انقدر خوشم اومد همه سونو هامو رفتم پیش لیشون

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه منم مسکن هم نداشتم.فقط شیافا را از امروز میزارم  حس میکنم اب میشه ازم خارج میشه ببخشید مثل ت ...

توام حالتات عین منه منم دردنداشتم چندتاتخمک کشیدن ازت؟ نگران نباش انشالله رحمت امادس که انتقال میدن. 

رابطه هم میتونی داشته باشی تاقبل انتقال هیچی نمیشه