2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بهت فقط ال دی داده؟ به من ال دی و آسپرین داده هر دو بخورم یه آمپول هم داده روز بیست و پنج بزنم بعد ...

بمن گفت پریود که شدی روز سوم ال دی و اسپرین بخور دو هفته بعد بیا مطب.دیگه نمیدونم چرا دو هفته.. دکتر شما کی هست؟ من نمیدونم چرا باید اصلا ال دی خورد انقد طولانی کنن 

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ماه واقعا نیاز ب استراحت دارم باید فکرم آزاد باشه خیای نگرانم و استرس دارم بعد سقطم سریع طپش قلب ...

عزیزم‌کار خوبی میکنی این ماه هرکاری بکن که استرست کم بشه و آروم بشی 

ایشالا ماه آینده پرانرژی میری 🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزن اون بار که خراش دادم ضخامتم ۷.۳ شده بود.....اره کورتاژ ضخامت رو میاره پایین...شما برای چی بهت ...

من چون ضخامتم بالای هفت نمیاد و این بارم پسرفت کردم دکتر بهم پیشنهاد هیستروسکوپی داد که رحمم رو بررسی کنه و همزمان خراش رو انجام بدن واسم ....

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام مامانای حال و آینده امیدوارم همه خوب و خوش باشین.اومدم تاپیک دیدم دوستای قدیمی فقط تک و توک هست ...

سلام نیوا جون خودت خوبی ؟ 

خداروشکر ایشالا همه منتظرا به آرزوشون برسن 👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام نیوا جون خودت خوبی ؟  خداروشکر ایشالا همه منتظرا به آرزوشون برسن 👩‍❤️‍💋‍👩

قربونت برم مرسی.تو خوبی؟تو دلیت چطوره گوگولی خوشگله؟؟آمین انشالله دامن همه منتظرا زودی سبز بشه و نی نی گوگولی تو هم سلامت بیاد بغلت عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام چیچک جون خیلی ناراحت شدم حالتو درک میکنم منم شنبه ازمایشم منفی شد زنگ زدم مرکز گفتش پریود شدی ب ...

هرکی شنبه ازمایش داشته منفی شده..ماه صفر خیلی سنگین‌بودهه من اول ماه صفر انتقالم‌حس‌خوبی نداشتم به اون روز..ان‌شاالله‌همه‌مون انتقال دومیمون مثبت میشیم‌به امیدخداا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام عزیزم خوبی؟ شبت بخیر عزیزم من یکشنبه هفته گذشته انتقال داشتم. الان دو سه شب هست که پاهام گر ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ان شاء الله که مادر شدی گلم

ولی تمام علائم به خاطر عوارض داروها هست و شما کلا آیت دو هفته رو فکر کن حامله ایی😍😍😍😍

بی بی چک هم اگر معتبر بود متخصص به جای تیتر میگفت بی بی بذار 😉😉😉 من که خودم بعد از آزمایش برای یادگاری بی بی گذاشتم 

@زینبی_بابا     زینبی جون من امروز رفتم ان تی خداروشکر همه چی خوب بود بعد رفتم پیش دکترم ...

عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍 خیلی هم عالی 

همون آسپرين کافیه، البته اون هم تا هفته 28 بیشتر اجازه نداری استفاده کنی

فعالیتت هم حتما در حد معمول داشته باش 

سلام نفسی خوبی عزیزم؟ بله بله خودت چطوری؟ چکارا میکنی؟؟😍😋

ممنون.عزیزم ماهم خوبیم.نی نی هم.خوبه فوق العاده شیطون 😊

خوبی خودت خداروشکر بارداری.انشاءالله بچت صحیح وسالمه توکل بخدا.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم کپسول ژل رویال واقعا موثره؟ برای چی خوبه؟ استفاده اش به چه صورته؟؟

خوبه ببین خیلی فواید داره یکیشم اینه قدرت باروری و زیاد می کنه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام مامانای حال و آینده امیدوارم همه خوب و خوش باشین.اومدم تاپیک دیدم دوستای قدیمی فقط تک و توک هست ...

سلام عزیزم.چطوری خوبی منم زیاد نمیرسم سربزنم هرازگاهی میام الان اتفاقی پیامتو دیدم

گل پسرت خوبه؟بزرگ شده چیکارامیکنه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹