2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
آنا جون کاریوتایپ رو دکتر بهتون گفت انجام بدین بعداز انتقالهای منفی که داشتی؟ به این صورت است که اسپرمهای سالم رو باتخمک ترکیب می کنندبرای همین شانس بالاتر میرود ، آنا جون بعدازانجام کاریوتایپ شما نتیجه گرفتین؟ هزینش چقدر می شه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرمر جان مایع که ازت خارج میشه همون مایع هست که توی iui و ivf از اسپرم جدا میکنن تا اسپرم رو برای لقاح آماده کنن که بطور طبیعی تو بدن و تو واژن زن اسپرم ازش جدا میشه به بالا میره و باقی که فقط یه مایع معمولی هست از بدن خارج میشه نگران خروج نباش بدتر از خارج شدن استرسی هست که ما به خودمون میدیم با بیخیالی زودتر به نتیجه میرسیم
نازی جون حسابی به خودت برس..... با این شرایطی که میگی باردار بی که رست کشیده میشه..... خیلی مراقب خودت باش.... به خورد و خوراکت برس.... ایشالله بهترم میشی.... آوا جون فدات.... مام خوبیم..... عزیزم کلی از راه رو رفتی..... چشم رو هم بذارسی صحیح و سالن بغلته.... آوا جون والا فکر کنم بشه نصف رو زد اما احتیاطا باید زنگ بزنی بپرسی..... عزیزم وقتی به دکتر دسترسی نداری زنگ بزن بیمارستان حتنا!!!!! نازی جون گرمی بخوایی با طبع گرم بخوری باید از مصلحاتش استفاده کنی.... سایت طبایع بری مصلحات تمام مواد،غذایی و میوه و سبزیجات و.... رو میتونی پیدا کنی.... حنا گلی جون ممنون از انتقال تجربیاتت.... عزیزم نگران نباش ایشالله حل میشه.... میدونم چی میگی.... بعضا کم کاری دکترا آدمو به هم میریزه اما ایشالله به لطف خدا حل میشه.... لیزا و لیلا جون فداتون..... ایشالله غم نبینین..... خدا دلاتونو با وروجکاتون شاد کنه..... منن با باران جون موافقم..... با طبع گرمم میشه رحم سرد داشت..... مرمر جون کاریوتایپ رو بله دکترم واسم نوشت با بقیه آزهای ایمنی و انعقادی..... عزیزم کاریوتایپ یه آز خون سادست.... تعداد کرومزومها رو بررسی میکنه..... عزیزم تو کاریوتایپ اسپرم سالم رو شناسایی نمیکنن که!!!!! کسی که آز کاریوتایپ میده اگه معلوم بشه که مشکل کرومزومی دارن احتمالا پی جی اس براشون انجام میشه..... وگرنه خود کاریوتایپ فقط برا تخمین مشکله نه بیشتر.... عزیزم فکر کنم اخیرا حدودای ۱۳۰-۱۴۰ هزار تومن برا هر نفر بود با بیمه!!!! مرمر جون چیزی که توضیح دادی فکر نکنم غیر طبیعی باشه که.... تا جایی که من میدونم مایع بیرون میاد دیگه..... اسپرم اگه بخواد بره میره ربطی به این قضیه نداره!!!!! باران جون ممنون از توضیح خوبت!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون قرار شد امروز برم مطب د.طرازی، فقط یه سوال قراره تو همون مطب امپولارو واسم بزنه؟چون گفت از داروهات بیار،از گونال و مریونال چندتا ببرم؟
خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام بچه ها من تازه وارد اینجام خوشحالم منو تو جمعتون بپذیرید من بهمن ماه میکرو کردم و مثبت شد ولی تو نه هفته تو فروردین 96 سقط کردم هنوزم درگیرشم
مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
نمیدونم مونیکا جان خیلی دوست دارم بدونم .. من شش هفته رفتم پیش دکترم سونو کرد گفت ساک خاملگی خوبی می بینم ولی جنین نیست توش دو هفته بعد برو سونو که شد ایام عید رفتم سونو و متاسفانه گفت ساک تو شش هفته مونده رشد نکرده و دفرم ه است دیگه دارومو قطع کردم چهار روز بعد افتادم خونریزی و سقط خیلی دوستدارم بدونم چرااا
مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام بچه ها لیزا جون مبارک باشه خیلی خوشحال شدم ان شاالله امسال تمام انتقال ها جوابشون مثبت باشه بچه ها من امروز رفتم سازمان انتقال خون آزمایشامو دادم بیمه ام تامین اجتماعیه خودمو آماده کرده بودم یه 400 -500 هزار تومن بدم که گفت 83 هزار تومن کل هزینم شده بود 350 هزار که سهم بیمه 267 هزار بود. روبروش هم پست بود که فیشو آدرس خونمون رو گرفت گفت جواب آماده شد پست می کنیم برات یعنی دیگه لازم نیست برا جواب برم اونجا. هزینه پست هم از همه 10 هزار تومن می گیرن البته برا تهران البته من سری اول آزمایشامو توو ابن سینا دادم که سیصدو خورده ای شد و پولشو از بیمه تکمیلیم بعدا گرفتم. ببخشید من حواسم نبود پست خودمو لایک کردم
خدایااااا شکرت
رویا جون بله از دوستان بودن کسایی که مشکل کرومزومیشون با کاریوتایپ مشخص شده..... اما خوب من نمیتونم نام ببرم.... مونیکا جون نه خودشون تزریق نمیکنن اما چون احتمالا تزریقت رو بخواد شروع کنه واسه اون گفته با خودت ببری که اگه اون روز نیاز به تزریق داشتی برای اینکه تزریقت دیر نشه با خودت داشته باشی..... اما اگه اشتباه نکنم شما تازه پریود شدی و احتمالا روز ویزیتت هنوز داروهات شروع نشن اما حالا میخوایی احتیاطا با خودت ۴-۵ تا ببر چون فکر نکنم بیشتر ۵ تا نیاز باشه، من بیشترین دز تزریق رو داشتم و ۵ تا مریونال رو تو هر تزریق میزدم. اما به نظرم کسایی که ویزیتشون روز دوم سوم پری هست احتمال نیاز به بردن داروهارو دارن.... اما بازم میگم احتیاطا ببر!!!! افسون جون عزیزم به جمعمون خوش اومدی.... عزیزم سقط واقعا دردناکه اما ایشالله دیگه تکرار نشه.... حتما پیگیر آزهای تکمیلی باش عزیزم..... خانومی کاریوتایپ رو هر دو تون انجام میدین..... آز خونم هست.... ایشالله که مشکلی نباشه اما بستگی به مشکل داره.... مثلا یادمه یه مورد اگه اشتباه نکنم جابجایی کروزموم ۲ بود یا نه فکر کنم از اون مشکلاتی بود که خیلی جدی نبود و احتمال اینکه تو نقص جنین دخالت داشته باشه خیلی سهیم نبود..... البته مثال رو دقیق نمیدونم درست زدم یا نه.... خلاصه بسته به نوع مشکل تصمیم گیری میشه.... جابجایی، وارونگی و..... اگه مشکل خیلی حاد باشه احتمالا پی جی اس پیشنهاد بشه.... بهاره جون خدارو شکر عزیزم.... پس هزینت پایین بود.... البته نمیدونم همون آیتمارو انجام دادی یا کم و زیاد بودن فقط میدونم هزینه انتقال خون پایینتره اما فکر نکنم انقدر باشه اختلاف.... مثلا خود amh هزینش زیاده همین فاکتور کم بشه اختلاف هزینه بالا خواهد بود.... یا mthfr و pai1 هزینش نسبت به بقیه آیتما بالاست اگه اینا رو تو آز قبلی داشتی الان نداری بازم اختلاف هزینه بالا میره....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com