2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
http://zeinalislab.ir/page/59/%D8%B3%DB%8C%D8%AA%D9%88%DA%98%D9%86%D8%AA%DB%8C%DA%A9 دوستای گلم این مطلب در مورد آز کاریوتایپ خیلی خوب و جامعه امیدوارم به دردتون بخوره!!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون یه سوال داشتم من آزمایشام 9 ام آماده می شه ولی 6 ام برا اولین بار با طرازی وقت دارم به نظرتون زنگ بزنم وقتم رو بندازم بعد 9 ام که یهو کل آزمایشارو براش ببرم
خدایااااا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهاره حون زنگ بزن اگه جابجا کرد که چه بهتر اما اگه نمرد فعلا برو جوابارو بعدا میبری..... چون اولین ویزیت رو که بری دیگه وقت گرفتن برات راحتتره اما نوبت اول یکم دردسر داره!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آنا جان من چند سال قبل بارداری طبیعی داشتم ولی چون فک می کردم خیلی زوده مث احمق ها رفتم و سقط کردم .. با قرص واژن سال 95 هم طبیعی باردار شدم یه بتای کم داشتم و فوری هم سقط شد .. دکترم گفت این سقط زیاد مهم نیست تا این سری که سقط کردم واقعا نگرانم .. حتما مشکلی هست که جنین چسبیده ولی رشد نکرده
مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
افسون جون به نظر میاد همسرت خیلی مشکل نداره چون تونستی سه بار باردار بشی..... همسرت مرکز ناباروری آز اسپرم داره؟ به نظرم بد نیست انجام بده تا لااقل خیالت از بابت همسرت راحت بشه.... به نظر من احتمالا خودت مشکل ایمنی یا انعقادی داری..... البته من خسم اینه بیشتر مشکل ایمنی داری چون سقط عمدی میتونه یکی از دلایل ایجاد همچین مشکلی باشه..... به نظرم بد نیست آزهای ایمنی و انعقادیو انجام بدی..... کاریوتایپم که دکتر نوشته اونم انجام بده ولی به نظرم احتمال نقص کرومزومیتون کمه!!!!!
افسون جون پس مورفولوژی همسرت ۳ درصد نرماله.....
من پست قبلی رو قبل دیدن این عکسا فرستادم.....
عزیزم دی اف آی که عالیه خیلی خوبه نگران نباش.....
مورفولوژیشم بد نیست ولی برا بارداری طبیعی یکم پایینه....
جالبه که شانس بارداری طبیعیت با این مورفولوژی خیلی پایین نبوده پس بازم میتونی شانس بارداری طبیعی داشته باشی....
به نظرم حتما در مورد آزهای تکمیلی خودت جدی پیگیر باش چون احتمال وجود مشکل هست....
شاید با حل مشکل بتونی بارداری طبیعی موفقی داشته باشی!!!!!
فدات لیلا جون..... یعنی افسون جون این نتیجه مال آزمایشگاه معمولیه؟ تو مرکز ناباروری ندادین؟ اگه اینطوره حتما انجام بدین چون ممکنه شرایط ضعیفتر از این باشه..... پس با این احتمال شایدم فقط و فقط علت و مشکل از اسپرمه..... در کل توصیه میکنم همه چیو بررسی کنی.... کاریوتایپ هر دوتون، ایمنی و انعقادی خودت
مرسی انا جون ممنونم خیلی خوشحال شدم من تو عرفان دادم ، دکترم دکتر عارفی هست که ایشون گفتن حتما ازمایش dfi رو برم عرفان الان دارم تلاش می کنم سی دی مارکرای خودمو بفرستم البته برا تیر ماه 95 هست ولی نمی تونم دو سه روز پیش که رفتم مطب بازم برام ازمایش های تکمیلی و سی د ی ها رو نوشته
دکتر امیرجنتی دکترم همسرم بودن که دیدن ازمایشو گفتن برا ای وی ف خوبه البته همسرم واریکوسل دوطرفه داره اونم دارم فک م یکنم بریم عمل کنیم فعلا سه تا جنین بلاست دارم امیدم ب اوناس امیدوارم pgd نخواد
افسون جون پس خدارو شکر جوابت معتبره.....
ترسیدم گفتم اگه خوبش اینه اگه بدتر بشه چی میشه.....
پس خیلی نگران نباش اما حتما همسرت زیر نظر اورولوژ خوبی باشه.....
خودتم ایشالله هر مشکلی داری رو بشه و به زودی یه بارداری خیلی خوب داشته باشی.....
من در خدمت هستم عزیزم....