2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهار جون واسه عفونت قارچی!؟ اونو لازم نیست داخلی استفاده کنی، سطحی خوبه. زمانشم تنظیم کن با سیکلوژست همراه نشه.
بچه ها من یهو سر گیجه میگیرم، چرا؟! دیشبم تو خواب حالت تهوع گرفتم، بدنم ضعف رفت، بیدار شدم.
فکر کنم بدنم نمی خواد این ماه کلی از کارهام جلو بیفته داره پریودی میاد البته با7 روز جلوترتا حالا اینطوری نشده بودم😭

برای تقویت میتونید کاجی درست کنید هم گرمه هم مقوی کاچی یک دسر ایرانی که یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کریمان با قدمت چند صد ساله که در گذشته نقش مهمی در سلامتی و تقویت جسم و روح خود و خانواده خود معجونی را تهیه می کردند که نه تنها مقوی ، انرژی زا خصوصاً برای رفع کم خونی ، نیروی از دست رفته و بسیاری از ناتوانی های بدن استفاده می کردند . با نقل قول دستور تهیه و مصرف این معجون معجزه آسا این گونه سنتها نسل به نسل سینه به سینه انتقال یافته تا هم نسل امروز از این سنتهای قدیمی بهرمند شده باشند و هم به دست فراموشی سپرده نشده باشد .

یادشان گرامی و روحشان شاد .

خواص درمانی

تقویت عمومی بدن
درمان کم خونی(خونساز)
تقویت قوای جنسی
بعد از زایمان
مفید برای بعد از دوران نقاهت
بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند
مفید برای شب زفاف
کمبود اسپرم
بی میلی مردان وکمی شهوت
مواد لازم

مغز گردو ۵۰ گرم نیم کوب شده
مغز بادام ۵۰ گرم نیم کوب شده
مغز پسته ۵۰ گرم نیم کوب شده
مغز فندق ۲۵ گرم نیم کوب شده
آرد جوانه گندم یا آرد برنج ۲ لیوان
نبات آسیاب شده ۲ لیوان
روغن حیوانی(گاو یا گوسفند) ۲۰۰ گرم
گاوزبان ۵۰ گرم
آب ۴ لیوان
گلاب نصف فنجان
زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری
طرز تهیه

نبات کوبیده شده را با ۴ لیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم.

گاوزبان را به همراه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و کنار می گذاریم .

روغن حیوانی را در یک قابلمه ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و گاوزبان دم شده و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است . امید است مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد .
مرسی لیلا جون و باران جون. ممنونم. حتما کاچی درست میکنم پس. اخه من کلا هیچی گرمی نمیتونم بخورم، نمی دونم چرا. حتی یک موز کاملم نمیتونم و زور میزنم این مدت روزی دو تا خرما می خورم یکی پیش از ظهر یکی عط با چایی! ولی امروز میرم دنبال کاچی. اگر به جای روغن حیوانی کره حیوانی استفاده کنم خوبه!؟
سلام به همگی سال نو مبارک امیدوارم سالی سرشار از شادی و تندرستی داشته باشید ،لیزا جان تبریک میگم ایشالا همه چیز به خوبی پیش میره.
بهار جان مبارکه خیلی خوشحال شدم .بارداری منم مثل شما شد سه ماه بعد از میکروی منفی طبیعی باردار شدم ایشالا تا آخرش بسلامتی بگزرونی .الان ۲۷ هفته ام
آنا جان امیدوارم کسالت برطرف شده باشه و همیشه شادی و سلامتی توی خانواده تون باشه دختر نازنینت رو ببوس
سوال داشتم خدمتت چند روزه میگردم آمپول پرولتون ۲۵۰ گیرم ننیاد
الان یه دونه ۵۰۰ گرفتم میشه نصفیش و بزنم؟با دکترم هم موفق نشدم تماس برقرار کنم.ممنون میشم راهنماییم کنی
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
دوستان من از اول ازدواجم دار عفونت شدم انقد دکتر دارو انواع پمادها انواع قرص ها انواع کارهای سنتی مثل واژینال عسل عنبرنسارا سرکه و نمک و اب اتو کردن لباس زیر هر چی که بگید حتی قرص مصرف کردن همسر نشد که نشد تا اینکه تو مهمونی بودم یکی از اقوام مامایی میخونه من باهاش صحبت کردم ایشون گفت کپسول واژینال ژینو فیلوس رو بگیرید یکی صبح یکی شب به همراه ازیترو مایسین روزی یکی باورتون نمیشه انگار معجزه رخ داد عفونت رفت پی کارش تمومه تموم چون به سختی نتیجه گرفتم دوست دارم به همه بگم اگر مثل من هستند کمکشون کنم
انا جون به تیروئیدم تو رنج نرمال ٣.٧ بود که. دکتر گفت زیر ٢.٥ باشه بهتره قرص داد و متاسفانه رسید به ٠/٠٥ حالا در حال بررسی هستیم تا درباره دارو بگیرم دکتر اسکن داد بهم اسکن تیروئید گفتند بیمارستان پارس خوبه رفتم ماده رادیو اکتیو رو تزریق کردند رفتم اسکن بشم کلی انتظار وقتی جوابم رو دادند گفتند تیروئید این دارو رو جذب نکرده و ما نتونستیم داخل تیروئیدت رو ببینیم😑 یعنی دلم میخواد این دکترارو خفه کنم چرا این ها انقد بی دانش هستند اینم شد جواب ماده به اون خطرناکی رو تزریق کردم که بفهمم مشکلم چیه یک کلام میگه ماده داخل تیروئید نشده😑
وای نه، خیلی غم انگیزه راه دور مریض داشته باشی. کابوسه برای منم. لیزا جون الهی زودتر مادر بزرگش حالشون بهتر بشه. براشون دعا کن و اصلا فکرهای ناراحت کننده نکن. لیلا جون واقعا درکت میکنم. امیدوارم زودتر چیزای خوشحال کننده براتون پیش بیاد و روح مادرت هم شاد بشه از شادیه تو.
سلام دوست جونا سردی رحم به سردی مزاج کاری نداره من وقتی خرما یا هر ماده گرمی که میخوردم سریع دهنم آف میزد میگفتم من گرمم تا رفتم دکتر دکتر گفت رحم و کبدت سرده برای اینکه ببینید مزاجتون چیه حتما یا تو نت برید سایت مزاج شناسی یا پیش یه دکتر طب سنتی
دکتر طب سنتی با عطار فرق میکنه دکتر طب سنتی مدرک پزشک عمومیش رو کرفته تخصوصش طب سنتی هست برای فهمیدن مزاج کلی بدن میتونید لرید اینجا http://www.tabaye.ir/exam