2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045426 بازدید | 684466 پست
خانومی من روزی ۶تا استرادیول میخورم با۳تا واژینال چون ضخامتم کم بود وروز۱۸پریود انتقال دادم حالاحالا ...

عه پس خیالم راحت شد 😊

چند بود ضخامت اولیه ات؟

من ۳بود بعد باروزی ۳تا شده ۵

بنظرت باروزی ۵تا ۸میشه؟🤔

❤💕💕💕💛💛💛💚💚💚💙💙💙💜💜💜💝💝💝💝

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
کدوم ژل؟ استروژل یا ژل رویال؟  احتمالا استرومارین (استروژل) جواب بده ولی به بدنت بستگی داره ق ...

ژل رویال گلم🐝🐝🐝🌸🌸🌸

اول آندومتر ۳بود.باروزی ۳تا شده ۵

بنظرت باروزی ۵تا میشه ۸؟

🦄🦄🦄❤❤❤💛💛💛💙💙💙💜💜💜💚💚💚💕💕💕❣❣❣😘😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی بوده که بعد مثبت شدن اصلا علایمی نداشته باشه.من‌گاهی شک میکنم حامله ام.

سلام عزیزم ..خوبی ....اشکال نداره من خوندم هنوز واسه علائم زوده از ۷یا۸هفتگی علائم شروع میشه...من فقط کم غذا شدم یعنی گشنم میشه اما بی اشتهام نسبت به غذا

عه پس خیالم راحت شد 😊 چند بود ضخامت اولیه ات؟ من ۳بود بعد باروزی ۳تا شده ۵ بنظرت باروزی ۵تا ۸میش ...

آره عزیزم استرس نداشته باش من ضخامتم اولیه ۴بود بعدیواش یواش الهی شکربالا رفت

عه پس خیالم راحت شد 😊 چند بود ضخامت اولیه ات؟ من ۳بود بعد باروزی ۳تا شده ۵ بنظرت باروزی ۵تا ۸میش ...

الان هم بنظرم خوب رفته بالا روز۸پریودهم هستی داروهاتو ادامه بده انشاالله درست میشه  

باشه قربونت عزیزم.مرسی .ولی چجوری طاقت بیارم😔 با اینهمه دلدرد های پریودی که میاد و میره گوشت بدنم آ ...

دقیقا حرفای دل منو میزنی

منم دل دردا میاد و میره

استرس این سه روز تا ازمایش برم گوشت تنم رو میریزونه

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
دقیقا حرفای دل منو میزنی منم دل دردا میاد و میره استرس این سه روز تا ازمایش برم گوشت تنم رو میریزو ...

عزیزم شما ۳روز دیگه ازمایش میری؟ خدا کمکمون کنه بدون استرس بریم از بدیم و با جواب مثبت بیاییم.🙏

عزیزم شما ۳روز دیگه ازمایش میری؟ خدا کمکمون کنه بدون استرس بریم از بدیم و با جواب مثبت بیاییم.🙏

اره عزیزم اولین آزمایشم هشتمه

اما من حیا ندارم فردا صبح بیبی میزنم

الهی آمین🙏🏻

باشه قربونت عزیزم.مرسی .ولی چجوری طاقت بیارم😔 با اینهمه دلدرد های پریودی که میاد و میره گوشت بدنم آ ...

وای منم خیلی درد دارم تا ۵ شنبه که وقت ازمایشمه باید صبر کنم هم دعا میکنم‌پری نشم

وای منم خیلی درد دارم تا ۵ شنبه که وقت ازمایشمه باید صبر کنم هم دعا میکنم‌پری نشم

دقیقا عزیزم منم همش فکر میکنم پری میشم.شبا خیلی بیشتر حالم بد میشه.انشاله دل هممون شاد بشه .پس شما با من هستی روز ازمایشت

واااای خدا خوشبحالت بی بی میزنی.از ته دل میخام مثبت بیایی و خوش خبر باشی.حداقل منم دل گرم میشم😍

شوهرم الان بیبی ها رو پیدا کرد😄

شوک شده بود گفت قرار نبود مگه بیبی نزنی کی خریدی من نفهمیدم

قربونت برم عزیزم انشالله شمام خوش خبر باشی بیای خبر خوش بدی

شوهرم الان بیبی ها رو پیدا کرد😄 شوک شده بود گفت قرار نبود مگه بیبی نزنی کی خریدی من نفهمیدم قربون ...

🤣🤣 بیچاره اونا هم استرسشون کمتر از ما نیس.خدا بخیر کنه انشاله.عزیزم انشاله دوتاخط پررنگ بیفته برات فردا چندم انتقالت میشه شما؟

🤣🤣 بیچاره اونا هم استرسشون کمتر از ما نیس.خدا بخیر کنه انشاله.عزیزم انشاله دوتاخط پررنگ بیفته برات ...

فدات شم عزیزم

فردا روز دوازدهم

امروز که زدم کمرنگ تر از قبلی ها بود