2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه پس خیالم راحت شد 😊 چند بود ضخامت اولیه ات؟ من ۳بود بعد باروزی ۳تا شده ۵ بنظرت باروزی ۵تا ۸میش ...

عزیزم پیاده روی و آب فراموش نشه. هم برای ضخامت عالیه هم داروهای هورمونی غلظت خون رو زیاد میکنن و پیاده روی و اب باعث گردش خون بهتر و خونرسانی بهتر به رحم میشن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

من یه سوال دارم

گرید جنین به چی ربط داره؟

چند سلولی بودن جنین هم به چی ربط داره؟

یعنی جنین گرید a ۸ سلولی و جنین گرید b 6سلولی 

اینا رو نمیفهمم.

چون رفتم جنین شناس گفت کیفیت تخمک خوب نیست در صورتیکه dfi همسرم ۲۸ درصده و مورفو ۲ درصد، این دکتر چرا گفت کیفیت تخمک 

برام سواله که چیکار کنم سلول جنین به ۸ برسه؟

بچه ها من الان رفتم آمپولمو بزنم برگشتنی دوباره یه لک خیلی کمرنگ رو به نارنجی دیدم. یعنی چون پیاده رفتم اینطوری شد؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
دکتر من باهاش مشکل نداشت ۰۹۳۶۴۳۸۷۳۱۱ این شماره مسئول داروی داروخانه چیت ساز تو خیابون فرشته هستش ز ...

مرسي مهربون جان 

عزيزم شما اولين سونو كه واسه پانكچر رفتي سايز تخمكات چقدر بود؟ واسه من روز ٩ سيكلم ٩و ١٠ و ١١ بود خيلي كم؟ زشد ميكنن ؟ رور چندم پانكچر شدي؟ 

عزیزم من فقط یه روزایی دل درد پریودی داشتم که زود هم خوب میشد کلا بی علامت بودم و هستم

منم همینطوریم مرسی کلی امیدوار شدم 

بی بی چک هم گذاشتین؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
رنگ لکت چه رنگیه ،؟؟ احتمال زیاد لک لانه گزینی هست و این خوبه  من هیچ علائمی ندارم فقط سینه ه ...

من تو خونه بی بی چک دارم ولی محاله دیگه اینبار بی بی چک بذارم متنفرم ازش...

پیشنهاد اینه شمام نداری اصلا...آخه روز شش بی بی چک!!!!خیلی زودهههه

خیلی از بچه های تاپیک بدون علائم باردار بودن من اصلا اعتقاد ندارم کسی که علائم نداره باردار نیست....

دیروز که پد گذاشتم لکای قهوه ای روش بود ولی ببخشید اینو میگم قبلش توی دستشویی رنگشون انگار قرمز بود کلی حالم بد شد وقتی دیدم قرمزه😔😔

دیروز و پریروز خیلییی زیاد فعالیت داشتم تازه خواهر زاده شش ماهمو بغل کردم چند بار فکر کنم خیلی بهم فشار اومد برا همین اینطور شدم

آره عزیزم. انشالله به طور متوسط روزی دو میل رشد میکنن که تا پنجشنبه سایزاشون عالی میشه.

واقعا خداكنه ممنونم عزيزم . 

شما پانكچر سديد؟ روز چندم پانكچر و واستون انجام دادن؟ 

تخمك به چه سايزي برسه خوبه؟