2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
چی بگم گاهی پیش میادعزیزم, دکترا برای منم متعجب هستن که بااین سن واین ذخیره اینجوریه

توکل بخدا خدا خودش کمکون کنه الان دوروز از پانکچرم میگذره ولی مردم همچنان درد میکنه و شده عین سنگ خیلی سخته خداکنه دیگه نرم پانکچر همین کافی باشه جالبه اونجا به اونایی که تعداد بالا تخمک داشتن قشنگ شربت معده و یسری آمپول و غیره دادن ولی بمن فقط سفکسیم و دوفاستون دادن دلیلشم نفهمیدم ولی منم خیلی درد معده دارم شبا از درد خوابم نمیبره

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان ۸هفته و۳روزم ...۳آبان ۱۲ هفته و۳روز میشم دکتر گفته ۳ابان برم تا ۵روز هم میتونم صبر کنم مثلا ...

اره همون موقع برو من رفتم ازمایشگاه مسعود تو پاسداران خیلی دوق دارم برات ووییی ایشالا سالم بیاد بعلت 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره چاره ای نیس باید بگذره ...مامان ماهک جون دعام کن ایشالا فردا جواب نتیجه تعیین جنسیت نینیام بهم م ...

ان شالله همونجور که خودت میخوای پیش بره ، اگر میشه توضیح بده که برای تعیین جنسیت در ای وی اف چیکار می کنن ؟ 

ان شالله همونجور که خودت میخوای پیش بره ، اگر میشه توضیح بده که برای تعیین جنسیت در ای وی اف چیکار م ...

ممنون عزیزم ....

اولین ویزیت تو ابن سینا برام ازمایش و سونوهای لازم رو نوشت ..

هم خودم هم همسرم ....ویزیت دوم جوابارو بردم ...و دکتر مجوز میکرو داد ....از ارولوژ هم مجوز گرفتیم ....ویزیت بعدی اول پریودیم رفتم و داروهای پانکچرم شروع شد .... روز ۱۵ سیکلم همسرم نمونه داد و منم پانکچر شدم ....ایشالا فردا قراره جواب پی جی دی رو بهمون بگن ....چون هایپر شدم انتقالم افتاد سه ماه دیگه ایشالا

بچه ها کسی بوده که بعد مثبت شدن اصلا علایمی نداشته باشه.من‌گاهی شک میکنم حامله ام.

اصلااااادنبال علائم نباش هنوز زوده بعدبدن بابدن فرق داره علائمها هرروز یه جور نیست بعضی وقتا کم وزیاد هم میشن پس اصلا فکرشونکن