2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من وقتی چند روز بهم استرس وارد میشه، بعد استرس ام رفع میشه، یهو روز بعدش تپش قلبم 240 شاید بیشتر هم میرسه، در حد 5 دقیقه تپشم میره بالا بعد خودش هیو خوب میشه... اکو رفتم چندبار گفته چیزی نیست

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
من وقتی چند روز بهم استرس وارد میشه، بعد استرس ام رفع میشه، یهو روز بعدش تپش قلبم 240 شاید بیشتر هم ...

مال من خودش رفع نمیشد تا آمپول نمی زدن نمی اومد پایین

و با همون اکو تشخیص دادن که رگ دارم 

چه غریب ماندی ای دل :)

چند بار پیش اومد با آمپول ضربانتون درست شد ؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم اخه دکتر من خیلی منو ترسوند‌

چی گف ترسوند؟ترس نداره من خانوادم نگران بودن پیش پنج تا متخصص رفتم و همشون گفتن جای نگرانی نیست،با قرصم میشه کنترل کرد ولی اول آخرش باید سوزونده بشه

این همیشه با من بود خب ولی دکتر نمی‌رفتم مثلا قبلا۶ ماه یبار،فک میکردیم فشارم بالا پایین رفته تو خونه تحمل میکردم تا اینکه عید رفتم باز ضربانم بالا بود فهمیدیم رگ اضافی دارم ،دکتر گف فعلا اگه حملات زیاد نباشه نیازی به عمل نیست ولی امسال یه ناراحتی پیش اومد که مثلا ده بار از مرداد اینجوری شدم هر بار آمپول زدن

چی گف ترسوند؟ترس نداره من خانوادم نگران بودن پیش پنج تا متخصص رفتم و همشون گفتن جای نگرانی نیست،با ق ...

دکتر به من گفت اگه رخ بده ممکنه همیشه  با دارو و آمپول جواب نده و ...حتما عمل کن .بدترین حالت ممکن رو گفت .حالا میخوام عمل کنم  .یه کم استرس عمل دارم 😭😭😭

دکتر به من گفت اگه رخ بده ممکنه همیشه با دارو و آمپول جواب نده و ...حتما عمل کن .بدترین حالت ممکن ر ...

میگم دیگه 

به منم همشون گفتن تهش باید عمل کنی و همشونم گفتن عمل ساده ایه جای نگرانی نیست 

همینطورم بود فقط من خیلی ضعیفم برا همین اذیت شدم وگرنه کالا یکو نیم ،دو ساعت میکشه عملش