2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
اره چون خصوصیه اونجا خیلی گرونه انصاف نیس اصلا

نمی تونین رویان آزمایش بدین؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
روز هشتم پریودم گلم

نه عزیزم فک نکنم زیاد باشه چون تو مرکز ما هم یه خانومی پنج تا میخورد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم.کمر درد ندارم.فقط دلدرد پریودی و حالتهای قبل پریود و دارم همش هم کابوس میبینم.این هفته ...

من هم فقط کمی دلدردهای پریودی داشتم..

کاملا درکت میکنم کابوس و خواب آشفته و...😞😞😁

سلام دوستان من امروز رفتم سونو با وجود اینکه روزی ۳تا استرادیول میخوردم باز ضخامت آندومترم نازک بود ...

بعضیا میگن خوردن به خوبه

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
دوتا از پریم گذشت ماه بعد قرص ال دی خوردم بعد رفتم انتقال

سلام عزیزم من از دیشب پروژسترونارو شروع کردم ک ۵شنبه انتقال دارم...میشه بگی دوران انتقال چیا میخوردی؟؟منظورم غذاس

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام دوستان من امروز رفتم سونو با وجود اینکه روزی ۳تا استرادیول میخوردم باز ضخامت آندومترم نازک بود ...

برای من دوبار اتفاق افتاد که رحم به دارو جواب نداد و سیکلم متوقف شد.

روز چندم سیکل هستی؟

لوبیا سبز روزانه بپز و بخور مثلا هروز ۷ عدد لوبیا سبز رو بنداز تو اب بپزه تو اب میتونی نمک و فلفل بزنی و آب رو هم بخوری..

به هم خوبه..

ولی مساله ی خییلی مهم کم کردن استرس هست استرس سم مهلکی هست برای رحم مخصوصا دوره ی دارو درمانی ما...

آره دقیقا جالب اینه که فامیلیه من خیلی کمه اما یکی شبیه من اونجا بود فعلا که دیگه ازش خبر ندارم امی ...

ایشالا هم حالش خوبه هم جاش محکم و سفته عزیزم❤❤❤❤

اره امپول واقعا اذیت کنندس ایشالا زود راحت شی ...من فردا جواب تعیین جنسیت نینیام بهم میگن تروخدا دعام کن نوشین جون🤲

روز هشتم پریودم گلم

خانومی من روزی ۶تا استرادیول میخورم با۳تا واژینال چون ضخامتم کم بود وروز۱۸پریود انتقال دادم حالاحالاها وقت داری فقط استرس نداشته باش...کارخاص دیگه ای نمیکردم ۱۸پریود هم ضخامتم به۸وخورده ای رسید 

سلام عزیزم من از دیشب پروژسترونارو شروع کردم ک ۵شنبه انتقال دارم...میشه بگی دوران انتقال چیا میخوردی ...

ببین بقول زینبی جون اینا شاید ربطی نداشته باشه ولی من ۳ روز اول استراحت بودم یکم راه میرفتم تو خونه هر روز صبحانه فرنی خوردم روز ۴ رفتم حموم ولی کلا ظرف و آشپزی نکردم اب زیاد خوردم ایشالا ایشالا انتقالت مثبت میشه عزیزمم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود