2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
اره بخدا اینجا رو دوست دارم چون همدردام درک میکنن چی میگم درد دارو عمل انتقال آزمایش همه رو به اضافه ...

وای وای منم میخواستم برم یزدولی دیگه منصرف شدم. 

خداخودش بحق حضرت زینب قربونش برم اونهمه مصائب دید رحم کنه بهمون نتیجه بگیریم راحت شیم

وای وای منم میخواستم برم یزدولی دیگه منصرف شدم.  خداخودش بحق حضرت زینب قربونش برم اونهمه مصائب ...

تهرانی 

منم شوهرم گیرداده بود بریم یزد هرچی فکرکردم نمیشد ۱۵ساعت راه خیلی بود تهران که نبود عصر راه میفتیم نیمه شب اونجاییم همون جا میخوابیم صبح میریم تا شبم خونه خودمونیم خدا کمک کنه 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بلند مدتم ال دی خوردم سینافکتم زدم 

ان شالله بسلامتی با ر اولته 🤗🤗

من الان دو ساعته که وارد روز ششم انتقال شدم  و تا امروز همش منتظر لک لانه‌گزینی بودم. چرا برا ...

عزیزم شما هم دوشنبه انتقال دادی؟ من هم روز ۶ هستم ولی تا الان گاهی اصلا یادم میره انتقال دادم هیچ علایمی ندارم هیچچچچچچ. کجا انتقال دادین؟

به منم واسه انتقال آسپیرین ندادن یعنی اگه مصرف بشه بهتره پس چرا به من ندادن؟

نه گلم برای مثبت شدن بهتر نیست برای جلوگیری از انعقاد خون در عروق عمقی پا تجویز میشه

شما چند تا استرادیول داری؟؟ 

سلام بچها بنطرتون دی اف ای بالا با دارو میاد پایین،،دکتر به شوهرم دارو داد گفت میاد پایین تا دوماه د ...

عزیزم من بارها گفتم انجام dfi بعد از تشکیل جنین هیچ ارزشی نداره جز درگیری بیهوده ذهن.و روح

چون ممکنه روز لقاح dfi خوب بوده ولی بعدا بالا رفته باشه 

بهش فکر نکن دوست گلم😉😉😉

سلام به روی ماهت قربونت برم شکرخدا خوبم.  اینبار دیگه ازبس چم ترسیده میخوام همه داروهاروبخوریم ...

عزیزم سر خود که ان شاء الله نرفتی کلی پول تقویتی داده باشی🤪🤪🤪🤪

ببین عزیزم برای إقایون هم مصرف مکمل مثل ویتامین سی 250، و ویتامین ای 100 روزانه، و اسید فولیک 1 مهم هست که اگر ولمن یا مکمل دیگه ایی مصرف می کنن همون کافیه و اسید فولیک مجزا نیاز نیست 

و اینکه مصرف چند تا مکمل سیستم بدن رو بهم میزنه و نه تنها برای تقویت اسپرم و تخمک خوب نیست، ضرر هم داره

برای آقایون گلی بارها گفتم پیاده روی، مصرف آب زیاد، مصرف آنتی اکسیدان های طبیعی مثل میوه و سبزیجات تازه زیاد، خنک نگه داشتن بیضه، کم کردن وزن و... خیلی اثر داره

برای خانم ها هم همین طوره عزیزم، تمام گروه های مواد غذایی باید مصرف بشه هر روز از جمله سبزیجات، شیر و لبنیات، پروتئین حیوانی و گیاهی که در حبوبات و گوشت ها هست، آجیل و... خیلی به باروری کمک میکنه و صد البته پیاده روی

اگه دکترت چیزی نگفته پس نرمال بوده عزیزم 

نه عزیزم دکترم که قربونش برم همه چیو میگه طبیعیه ، الان یکماهه اصلا وزن اضافه نکردم میگه خیلی خوبه 😐🤔 مگه الان نباید بچه رشد کنه ؟تغذیم بیشتر بشه ؟خب وزنمم باید بره بالا ، بهش میگم فقط یه کلمه میگه نه طبیعیه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم سر خود که ان شاء الله نرفتی کلی پول تقویتی داده باشی🤪🤪🤪🤪 ببین عزیزم برای إقایون هم مصرف م ...

قربون زینب گلم گل پسرت خوبه بزرگه شده زن نگیری براش تا خودم یه دخمل بیارم بهش بدم مادر زن خوبی میشم🙏🙏🙏🙏🤭😁😁😁😁

عزیزم سر خود که ان شاء الله نرفتی کلی پول تقویتی داده باشی🤪🤪🤪🤪 ببین عزیزم برای إقایون هم مصرف م ...

برای خودمو دکترم نوشته بود برای همسرمم فقط فرتیل سان ام بودکه خودم علاوه براون فرتیل ایدهم گرفتم سرخودی. 😂باشه ویتامین هارومیدم واسش ویتامینd3هم میدم. 

چشم عزیزم رعایت میکنیم انشالله وای یادم میوفته جریان توالت فرنگی تو ومن غش میکنم. 😂😂😂

خداگل پسرتونگه داره عزیزم خیلی لطف کردی بهم جواب دادی, بعدانتقال میگم اینبارخودم غذادرست کنم؟ دیگه اینبارمیرم خانه خودم سری قبل هی غرمیزدشوهرم. 10تاهم پله دارم. سری قبل فقط استراحت مطلق بودم

تهرانی  منم شوهرم گیرداده بود بریم یزد هرچی فکرکردم نمیشد ۱۵ساعت راه خیلی بود تهران که نبود عص ...

ماهم راهمون دوربود زیاد من مشهدم عزیزم ولی شنیدم خیلی خوبه انشالله اینبارنتیجه بگیرم اگرنه یامیرم ابن سیناتهران یامادریزد