2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
عزیزم من اصلا از این چیزا رعایت نکردم، هم دولا راست شدم هم سرکار رفتم، هم یه جمعه کمک مادرم رفتم مهم ...

سلام عزیزم خوبی گل پسری خوبه میگم پسر من سه روزه بیرون روی نداشته روغن زیتون زدم شکمش بازم خوب نشد الان سه ماهه هس اذیت نیس اما میترسم مشکلی پیش بیاد دکتر میگه تا یه هفته هم طبیعی هس اما معلومه که یبوست هس به نظرت گلیسرین بزنم؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
هیدرو چیه عزیزم ؟؟  من قبل این که برم نصر عکس رنگی گرفتم رفتم 😓میدونستم یه جا میخوان  ی ...

هیدرو یعنی یه مایع عفونتی من لولمو بستست ولی بازم گفتن محض احتیاط عکس رنگی بدم😢چه خوب که قبلش گرفتی

آره منم رفتم تیمش بود کلی یه سوال مهم داشتم که همونجا به خود دکتر زنگ زدن راهنمایی کرد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله . دبگه جز دعا کاری از دستم برنمیاد. تازه کلی با شوهر جان بحث داشتم که نمیتونم و عمل نمیامو . ...

خوب خداروشکر که همسرت هم اوکی داد. عزیزم حتما عالی میشه. حداقل چهار تا تخمک داری اگه خدا بخواد براش کاری نداره. دلت روشن باشه   

انشالله . دبگه جز دعا کاری از دستم برنمیاد. تازه کلی با شوهر جان بحث داشتم که نمیتونم و عمل نمیامو . ...

ببین اصلا تعداد جنینا مهم نیست‌ دوستم فقط براش یه جنین تشکیل شد و الان هفته یازدهمه. اصلا به تعداد جنینت یا حتی کیفیت جنینت فکر نکن. اینا از موارد استراس زایی ان که میتونه مانع لانه گزینی بشه. به خدا توکل کن و از خودش نی نی تو بخواه

زینبی جون من خودم هشت تا جنین سه روزه داشتم که هفت تاش با کیفیت عالی از فریز دراومدن و دو تا انتقال ...

دقیقا حالا اگر طبق قوانین آمریکا بذاریم تمام جنین ها بلاست بشن و بعد هم pgd خب ممکنه جنین های زیادی هدر بره، حالا باز اگر یه نفر 20 تا 30 تا جنین داشته باشه یه حرفی، ولی تصور کن یه خانم با سن بالا یا ذخیره کم تعداد محدود جنین داشته باشه با پروسه بالا اصلا ممکنه کارش به اهدایی برسه، ولی شاید اگر همون جنین رو انتقال میدادن تو رحم نوزاد سالم میشد

من روز هفت انتقال لک دیدم. نمیدونم لانه گزینی بود یا نه. دو روز بعدش دکتر پروژسترونمو زیاد کرد. بعد ...

من الان دو ساعته که وارد روز ششم انتقال شدم  و تا امروز همش منتظر لک لانه‌گزینی بودم.

چرا برا شما دو روز بعدش پروژسترونتو زیاد کردم.دو روزم همش لک بینی داشتی؟

خدایا شکرت  
هیدرو یعنی یه مایع عفونتی من لولمو بستست ولی بازم گفتن محض احتیاط عکس رنگی بدم😢چه خوب که قبلش گرفتی ...

واسه پانکچرم امیدوارم خودش بیاد حالا چیزا ریز مهم نیست 

انقدر امپولام بی درد بود حس میکنم اشتباهی زدم شاید 😑شما درد اینا نداشتی موقع تزریقا؟؟؟

لوله بسته الان درصد باردار شدنت رو کم میکنه مگه؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
دقیقا حالا اگر طبق قوانین آمریکا بذاریم تمام جنین ها بلاست بشن و بعد هم pgd خب ممکنه جنین های زیادی ...

منم بلاست انتقال دادم چرا میزارن بلاست بشه شانسش بیشتره؟

خدایا شکرت
ببین اصلا تعداد جنینا مهم نیست‌ دوستم فقط براش یه جنین تشکیل شد و الان هفته یازدهمه. اصلا به تعداد ج ...

از اولش هم خود خدا خواست تا من و همسرم جلو بریم و کارامونو پیش ببریم.  الانم توکلم به خداست. محتاج دعای همه دوستان هستم. 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
زینب جان پس اگر قرار باشه لک لانه گزینی ببینیم تا ۳ روز اول باید منتظر باشیم دیگه.احتمال اینکه بعد ا ...

سلام عزیزم امروز چطوری چیزی حس نکردی؟🙄😁من همچنان بدون هیچ حس یا نشونه ای