2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
سلام زینب جان خوبی؟ گل پسرت خوبه؟؟  میگم سری قبل یک جنین داشتم با اوضاع شوهرم میگم منم ازمایشd ...

سلام عزیزم خدا رو شکر شما خوبی؟ 

ببین گلم اگر مثلا dfi بالا باشه درمانش چیه؟؟ 

همون مصرف مایعات و خنک نگه داشتن بیضه و مصرف آنتی اکسیدان ها و نپوشیدن لباس تنگ و... 

پس اگر اینا رو رعایت کنن همسرتون دیگه انجام دادن و ندادنش فرقی نداره، مثلا ما انجام دادیم با dfi 38.5 هم دارد سیکل شدیم، جز استرس فایده ایی نداشت، پس اگر دکتر درخواست نداده نشونه کم کاری و بی توجهی دکتر نیست نگران نباش عزیزم 

اصل بر این هست که آقایون موارد بالا رو حتی اگر سالم هستن هم باید انجام بدن

خوب خیلی بهتره از من بود تویه روز همه آزمایشات ایمنی انعقادی،ژنیتیک،تکمی همه اش باهم شد ۱۷۰۰😬😬قسنگ ...

اره والاهمینطوره ,منم چون مشکل انعقادی دارم گفتن بایدازمایشات تکمیلی بدم ببینن دقیقاچیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها بنطرتون دی اف ای بالا با دارو میاد پایین،،دکتر به شوهرم دارو داد گفت میاد پایین تا دوماه د ...

دی اف آی بارعایت سبک زندگیم میاد پایین ولی مگر الان جنین نداری دیگه چه ربطی به دی اف آی داره برو انتقال بده خدابزرگه 🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

گلم کجا میری برای درمان؟!؟! به همسرم کو کیوتین قرمز با اسپیروژن با اسید فولیک داد گفت تا دوماه قبل ...

الهی عزیزم بدبختی من اینجاس باورم نمیکنن با23سال اینهمه مشکل ودرد. 

من مشهدم احتمالابرم نوین قبلادولتی رفتم. الان همسرمنم فرتیل سان ام میخوره فقط

سلام عزیزم خدا رو شکر شما خوبی؟  ببین گلم اگر مثلا dfi بالا باشه درمانش چیه؟؟  همون مصرف ...

سلام به روی ماهت قربونت برم شکرخدا خوبم. 

اینبار دیگه ازبس چم ترسیده میخوام همه داروهاروبخوریم خخخ امروز رفتم کلی داروگرفتم1100داررتقویتی. 

منم خودم ذخیرم پایینتررفته1/5شده سری قبل یک جنین داشتم یادت باشه. 

الان چیا خوبه عزیزم؟ پس اگردرمان خاصی نداره باشه دیگه حله, قرص چی بدم براش خوبه؟ 

اره والاهمینطوره ,منم چون مشکل انعقادی دارم گفتن بایدازمایشات تکمیلی بدم ببینن دقیقاچیه

همون لیستی که تورک_آنا اوایل همین تاپیک زده مال منم همه جوره بود ولی از شانس بدم دوهفته قبل رفتم تا سینا فکت حداقل بنویسه شروعش سیکلم یه کم قندم بالا بود گیر دادا تا تاییدیه متخصص داخلی مرکزو نیاری شروع سیکل نداری منم گذاشتم شهر خودم دوبار در فاصله یه ماه آزمایش قند بدم نرمالبود دوباره برم راه درازیست انشالله بی مقصد نباشه مقصدش بشه مادر شدنم🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست😔😥🤭🤭🤭

از کجا گرفتی عزیزم؟ایشالله که خیره 

والله شانسی بگم پیداکردم باورت نمیشه ازیه داروخونه تومشهد رفته بودم ازمایش بدم خخخ گرون بود ندادم فعلا اینو گیر اوردم امادونه ای10تومن داد30تاداشت گرفتم 50میلی هست

هنوز نه منتظرپریودم ک برم برا گرفتن امپولا...شما انجام دادی؟توروخدا دعام کنین

عزیزم نه موندم قندم نرمال بشه بعد گفت دوم یا سوم پری بیا حالا دوره کوتاه یا بلندرو نمیدونم ماه بعد پری بشم برم انشاللله خدا بزرگه ،خدا برات بخواد 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

همون لیستی که تورک_آنا اوایل همین تاپیک زده مال منم همه جوره بود ولی از شانس بدم دوهفته قبل رفتم تا ...

انشالله عزیزم بزودی زود مامان میشی قربونت برم ازخدامیخوام برای همه اول بعدخودم چون میبینم چه مصیبت ودردسرایی که نمیکشیم

فدات بشم خدا هرحاجتی داره بده

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘

والله شانسی بگم پیداکردم باورت نمیشه ازیه داروخونه تومشهد رفته بودم ازمایش بدم خخخ گرون بود ندادم فع ...

خوب کردی.ایشالله اینبار کلی جنین خوب برات تشکیل میشه عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
انشالله عزیزم بزودی زود مامان میشی قربونت برم ازخدامیخوام برای همه اول بعدخودم چون میبینم چه مصیبت و ...

اره بخدا اینجا رو دوست دارم چون همدردام درک میکنن چی میگم درد دارو عمل انتقال آزمایش همه رو به اضافه اینبار که راهم دوره درد غریبیمم روش من ۶ساعت راهم تامرکز اونم به دردای قبلم اضاف شده 

دزدکی سوار ماشین میشیم دو روز جواب کسیو نمیدیم که نپرسن کجایید به تتته پته بیوفتیم،میریم وعجله میایم بعد میگن نبودید دو روز میگیم نه خونه بودیم😔😔سخته غربیش بماند نیمه شب میرسیم تو ماشین میخوابیم تا صبح اصلا یه حالی نپرس 😔😥😥😥😥😥😥