2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جووووونم خدا از دهنت بشنوه...چقدر به ارامش دادی...چقدر دلمو گرم کردی خواهری...خداروشکر که طبیعی ب ...

قربونت گلم ان شاالله این دورانو به سلامتی طی کنیم  ... ماها که بعد چند سال انتظار باردار میشیم باورش برامون سخته براهمین هی دنبال یچیزیم که بیشتر بهمون ثابت شه که اره مامان شدیم ..من بعد هر ازمایشم ی بی بی چک هم گذاشتم نمیدونی وقتی دوخط قرمز میشد چ حالی میشدم یکم انتقام بی بی های منفی رو گرفتم ولی هنوز دلم خنک نشده😂

خانوم شما بارداری اصلا به دلت شک راه نده. با چهار تا بی بی مثبت حتما مامان شدی دیگه. اونیم که دیدی لانه گزینیه گلم 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
عزیزدلممم الهی ک انتقالت مثبت بشه دو قلوی سالم و ناناز موش موشی ..من‌همچی سپردم‌به خدا.‌دیشب اخرین ق ...

عزیزم از ته دلم از خدا میخوام هر چندتا فسقلی که دوست داری تو همین انتقال بهت بده.. 

ممنون بابت حس خوب حرفهات♥️

خانوم شما بارداری اصلا به دلت شک راه نده. با چهار تا بی بی مثبت حتما مامان شدی دیگه. اونیم که دیدی ل ...

بادیدن دستمال کاغذی ک زرد و حالت خون ابه شد ته دلم خالی شد.خیلی دلم گرفت.مدیکور هیچوقت برام هاله الکی نمینداخت الان دوتا تستم افتاده برام ولی بایکم تاخیر نیم ساعت بعد.لاوین رز زودتر.چرا دستمال این رنگی شد اخه😭

سلام عزیزم من ۲۸ مردادانتقال دادم ۶ شهریور بی بی چک گذاشتم اولش گذاشتم کامل منفی بود اما تا دست و صو ...

نوشین الان دوباره بیبی چک بزن

تو رو خدااا انتقام منو از بیبی چک ها بگیریییییید 😭😭😭😅😅😅😅

بادیدن دستمال کاغذی ک زرد و حالت خون ابه شد ته دلم خالی شد.خیلی دلم گرفت.مدیکور هیچوقت برام هاله الک ...

حالا اونو فاکتور بگیر. میخوام یه چی بگم بی ادبیه ولش کن 🤣

اون بیبی چک هایی که من دیدم به این راحتی هاله هم نمیندازن چه برسه به خط به این پررنگی!

عزیزم از ته دلم از خدا میخوام هر چندتا فسقلی که دوست داری تو همین انتقال بهت بده..  ممنون بابت ...

قربونت عزیزدلم به‌امیدخدااااا..

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
 حالا اونو فاکتور بگیر. میخوام یه چی بگم بی ادبیه ولش کن 🤣 اون بیبی چک هایی که من دیدم به این ...

نمیدونم خدا از دهنت بشنوه.تافردا صبح برم ازمایش ببینم چی میشه.کاش ناامید نشم.ازاین شک دارم ک مدیکور بعد نیم ساعت هاله انداخت تقریبا

مهربون خوش قلب من...مرسی دووووست خوبم...الهی شکر که شماها همدمم هستین و دارمتون...خداروشکر....مرسی ن ...

عزیزدلمممم قربون حس خوبت و دلخوشیت‌عزیزممم..الهی که عاقبت بخیرشو ببینی عزیزدلم..ممنون از دعاهای قشنگت..ان‌شاالله

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
وااااای عزیزم مبارکت باشه😍😍😍😍 چقدر خوشحال میشم از خبر بارداری های اعضای این تاپیک😊😊 ان شاء ا ...

ممنون عزیز دل مهربونم...مرسی از دعای قشنگت...ایشالا نی نی خودت...خیلیییی خوشحالم که دوستای خوب و مهربونی مثل شماها دارم

نمیدونم خدا از دهنت بشنوه.تافردا صبح برم ازمایش ببینم چی میشه.کاش ناامید نشم.ازاین شک دارم ک مدیکور ...

عزیزم ایشالا که مامان شدی منم واسه همین استرس که بی بی چک  نزدم  ایشالا فردا  آزمایشتم مثبت میشه توکل به خدا 😍

منم فردا روز ۱۶ ام  آز دارم  خدایا خودت به خیر بگذرون 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊