2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم بتای شما که خوبه بتای من روز ۱۴ ۱۴۰ بود بعد ۴۸ ساعت شد ۲۲۴ دیگه چون روند رشدش طبیعی بود تای ۵ ...

ای جووووونم خدا از دهنت بشنوه...چقدر به ارامش دادی...چقدر دلمو گرم کردی خواهری...خداروشکر که طبیعی بود همه چیز برات...ای خدا...دلمو شاد کردی خواهری...مرسی فدات بشم...الهی همیشه دلت شاد باشه مهربون...خیلی خوشحالم کردی بتاتو بهم گفتی و گفتی درست میشه...ممنونتم

مبارک باشه عزیزم 😍😍بیداری عزیزم ،الان دیگه وقت خوشحالی و لذت بردن از زندگیه ،انشالله که همیشه شاد ...

ستاره جونم خداکنه بیدار باشم و شادیم موندگار باشه...الهی به زودی خودت به ما خبر خوب میدی مطمئنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تی تی جون خیلی تبریک میگم...انشاالله به سلامتی و خوشی بغلش کنی همراه نی نیت برا ماهایی که این ماه ا ...

باورم نمیشه زی زی جون مامان باشم...به خدا اصلا نمیتونم باور کنم...برام خیلی دعا کن....به خدا با تک تک سلولای بدنم میخوام که همه منتظرا شاد باشن...تو رو که مطمینم این ماه مامانی

چه دعای شیرینی...ایشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده...مرسی فدات بشم مهربونم

برا منم دعا کنم شنبه ازمایشم مثبت باشه. همه سیکل ای وی اف یه طرف این هفته اخر که منتظر زمان ازمایشی هم یه طرف. به نی نی ها بگو‌ برام دعا کنن

نوشین جان عزیزم تست بی بی چک روز چندمت زدی پررنگ بود یا کم رنگ.میشه بزاریش

سلام عزیزم من ۲۸ مردادانتقال دادم ۶ شهریور بی بی چک گذاشتم اولش گذاشتم کامل منفی بود اما تا دست و صورتمو بشورم دیدم یک خط کاملا محو افتاد و به مروز پر رنگ شد

سلام بچه ها من جوابمو گرفتم....همین الان که دستمه و دارم گریه میکنم به شماها دوستای نازنینم دارم پیا ...

وااااای عزیزم مبارکت باشه😍😍😍😍

چقدر خوشحال میشم از خبر بارداری های اعضای این تاپیک😊😊

ان شاء الله بارداری خوب و سبک داشته باشی و نه ماه بعد نی نی به بغل باشی...🤲🤲🤲

و امیدوارم به زودی همه  منتظران این تاپیک🤲🤲🤲

نوشین جان من برگه دستمه الان....بتام شده 300...دارم گریه میکنم...نمیدونم خوابم...خوبه...بده...بیدارم ...

وااااااااااااااای دورت بگردم عجیب حتلتو درک میکنم بی نهایت حس عجیبیه...‌

روز ۱۴ بود امروز؟ بتات خیلی خوبه . چندتا انتقال داده بودی؟ چند روزه بودن؟

سلام عزیزم من ۲۸ مردادانتقال دادم ۶ شهریور بی بی چک گذاشتم اولش گذاشتم کامل منفی بود اما تا دست و صو ...

منم نهم بی بی گذاشتم یکم بعد دیدم خطشو کامل البته مدیکور رو نیم ساعت بعد دیدم خطشو ولی لاوین رز رو زودتر.مثل شما بود بی بی چکم.ولی امروز سیزدهمم هس حس حس کردم روی دستمال قهوه ای شد

سلام عزیزم من ۲۸ مردادانتقال دادم ۶ شهریور بی بی چک گذاشتم اولش گذاشتم کامل منفی بود اما تا دست و صو ...

به به فردام دوباره با یه مارک دیگه بزن 

وای یاد خودم افتادم ۹ انتقال رفتم بی بی بزنم هی گفتم به خودم ببین داری زود میزنی اگه منفی بود اصلا ناراحت نشو ۱۱ انتقال باز می زنی 😁😁وای وقتی دیدم سریع دوخط شد اومدم تو اتاق شوهرم نبود دخترم خواب بود نفسم گرفته بود گفتم بهش بگم یا نه شاید نباشه از اونجایی که من عجولم گفتم ماهک پاشو بی بی چکم دوخط شده وای خیلی حس خوبیه ایشالا قسمت همهه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود