2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
زینبی جون آخه طبق این فرمولم من باید الا شش هفته و چند روزم باشه 😂😂😂 ولی یک هفته عقبم ... از دلا ...

ببین گلم من 6 هفته و دو روز بودم طبق فرمول، وقتی رفتم، سونو واژینال قلب رو دید. ولی ابعاد رو سه روز کوچکتر نشون داد

یعنی 5 هفته و 6 روز، شما که دیگه سونو شکمی رفتی خب، معلومه دقت خیلی کمتر میشه، یک هفته دیگه واژینال برو، قلب خوشکلش هم میبینی😍😍😍

عزيزم صبح رفتم دكتر  گفت دير اومدي بايد ديروز مي اومدي ديگه گفت عجله نكن قرص و آمپول اينا داد ...

سلام عزیزم  تو که این همه صبر کردی  پس بهتره با نظر  دکتر پیش بری که انشالله  حتما نتیجه  میگیری اره عجله نکن  این کرونا هم کم رنگ تر بشه  و با خیال راحت انتقال  بدی  و استرس کمی داشته باشی امیدت به خدا باشه 😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@زینبی_بابا     عزیزم از جنین شناس قبلنا پرسیدم حداکثر تخمک برای آی وی اف چندتا باشه خوب ...

عزیزم واقعا نمیشه به این سوال جواب داد، 

دوست خودم 6 سال پیش با دو تا فولیکول که نتیجه شد دو تا تخمک یکی بالغ، یکی دیگه نابالغ،

نتیجه اینا هم شد دو تا جنین یکی خوب یکی بی کیفیت، نتیحه آخر چی شد؟؟ 

الان گلپسرش 5 ساله شده😍😍😍 پس اصلا به تعداد نیست، خودت رو درگیر اعداد و ارقام نکن

روغن کنجد چرا؟من برا پخت و پز از روغن کنجد استفاده میکنم.زینب جان بعد انتقال یه فنجون چای مشکلی ایجا ...

والا منم تا چند روز اول انتقال روغن کنجد استفاده می‌کردم، حتی تا بعد از سونو قلب کمی تو غذاها می‌ریختم ولی بعدا فهمیدم ویتامین آ زیادی داره، دیگه نخوردم 

کلا کنجد خیلی حساسیت زا هست در کنار مقوی بودن، الانم که شیر میدم نمیتونم بخورم چون پسرم بدنش شدید واکنش میده

چای نوشیدنی خیلی نجیبی هست بخور با خیال راحت نوش جونت 

ممنون عزیزم. راستش چای به رو برای آب و رنگ و خوشبو شدن  میخوام بخورم.

نوش جون گلم برای هر منظوری دوست داری بخور

من تو بارداری قهوه نمیخوردم، چای هم که هیچ وقت دوست نداشتم، جات خالی هات چاکلت میزدم به بدن😋😋😋🤭🤭🤭

ببین من دیروز رفتم تو سونوم زده 7 هفته اما واژینال سونو کرد

ليلا جان شما طبيعي حامله شدي؟ 

چند سالتون ؟ 

مشکلتون چيه؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام خوبی عزیزم ماشالا وزنت خوب زیاد شده من ۲کیلو کم کردم با اینکه حالت تهوع ندارم فقط کم اشتهام ... ...

سلام فریبا جون، خوبم ممنون. شما خوبی؟

آخه سونو دست من نیست دکترم خودش سونو داره هرجوری بخواد انجام میده

ببین اینجوری باید حساب کنی

یا اولین روز آخرین پریودی یا سن جنین+14+ تعداد روزهای گذشته از انتقالت

این میشه سن بارداریت

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنونم ماااااامااااااان شادن مهربون و دوست داشتنی  انشاالله فرشته ی تو شکمت رو صحیح و سال ...

مرسی قربونت برم، انشاالله😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من سیکل کوتاه برام زد.از سوم پریودی،hmg وسینال اف واز روز ۷یا ۹ ب بعد هم ستروتاید هم اضافه شد.برا دو ...

عزیزم شما ذخیرتون چند بود ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...