2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044762 بازدید | 684409 پست
ممنون عزیزم از راهنمایی و دلسوزیت  پس اینطور که شما میگین دوفاستون برای بارداری مشکلی ایجاد نم ...

نه عزیزم بله حمایت هم میکنه از بارداری من حتی بعد انتقال هم دوفاستون داشتم حتی بعد مثبت شدن هم ادامه دادم تا موقعی که دکتر گفت

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم هر وقت خون قرمز اومد، اون میشه روز اول، لکه بینی حساب نیست حالا اگر خون قرمز صبح باشه اون روز ر ...

زینبی جون و مامان هایی که تجربه دارین میشه کمکم کنین من پسرم دوماه نیم ش  هس انگار بینیش میگیره یه چیزی بین گلو و بینی که حتی برا ما آدم بزرگ ها پیش میاد با یه سرفه حل میشه اینطوری میشه بعضی وقتها نمیزاره بخوابه چیکار کنم انگار مثلا گلوش خشک میشه برا بچه های شما هم همچین چیزی پیش اومده؟ من چیکار کنم 

😕

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
یه سوال دیگه  دوستان میدونم خیلی بهتون زحمت میدم شماها انوکسا ۴۵ درجه میزدین یا ۹۰ درجه؟ تار ...

اوایل ۹۰ میزدم خیلی کبود میشدم به دکترم گفتم گفت ۴۵ بزن مهم اینه به بافت چربی تزریق بشه الان ۴۵ میزنم

والا خواهر تا هر وقت دلشون بخواد ولی تو حدود 3 ماهگی پسرم خوب شده بود فقط یکی دوبار بیدار میشد، ان ش ...

آره عزیزم میدونم که خییییییلی زود میگذره، لعنت به این کرونا که همه رو ازمون گرفت 

بخدا من اگه مامانم و همسرم نباشند که اصلاً دیوونه میشم، مامانم همه جوره ساپورتم میکنه خداروشکر 

ان شاء الله به امید خدا دختر منم زود خوب بشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
آره بابا طبیعیه  کبود فرق داره  مرضی جان موقع دادن قطره آد هم خیلی مراقب باش، من دوبار ن ...

عزيزم من قطره رو میشمارم میریزم تو سرنگ، بعد میزارم گوشه لپش کم کم میدم، اینجوری راحترم و بچه هم راحت میخوره، ممنونم از تذکرت 😘😘

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم سابقه درخشانش واسه اینه که کیس هایی رو‌قبول میکنه که بالای نود درصد اطمینان داره

نگران نباش تلاشتو کن ان شاءالله که خدا خودش برات خیر بخواد بالاخره این همه راه اومدید اینم امتحان کنید ان شاءالله دست پر برمیگردید.

خدایا شکرت