2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام سارجان،خوبی؟؟؟ فکر نکنم رویان سه روز پشت هم مرکز و تعطیل کنه من قبلا از دوستان شنیدم اینو.... ...

ممنونم عزیزم شما انتقالت کیه؟؟

خداکنه تعطیل نکنن خیلی استرس دارم شوهرم همش میگه چرا نمیشی.دوره هام ۲۷ روزس میگم چیکار کنم الان ۱۶ سیکلم😢😢

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بسلامتی عزیزنمم بنظر من کپسول ژل رویال بخور _پیاده روی داشته باش_آب بخور زیاد_روغن سیاه دانه رو قسم ...

ایشالا عزیزم ممنون جواب دادی.برام دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من منتظر پری بودم که برم تو سیکل پانکچر. راستش دیروز حرصمم دراومد گفتم ببینا همیشه از دو سه روز قبلش ...

عزیزم😙😙😙 خداروهزار مرتبه شکر

آخ جون ماهیرخم مثبت شده؟ من پستشو ندیدم😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شادن جون مبارکت باشه خواهری الهی به سلامتی بغل بگیری دردونتو

ممنون ثمین جونم😙😙😙 به امید خدا حتما خودتم مامان میشی😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عزیزم خداروشکر😍😍😍 انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه بزودی❤

سلام.عزیزم.خوبی 

من.نمیرسم.همه پستها رو.بخونم

ماهیرخ چی شد ازمایش داد؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره عزیزم دیروز عصر دادم.امروز باید تکرارش کنم ...۱۸۴۶ بود 

به به مامان ماهیرخ خوشگل😍😍😍 دیدی گفتم مثبت میشی؟ خداروشکر عزیزم انشاالله جوجه هات صحیحو سالم میان بغلت😙 ماشاالله بتاتم عالیه❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

عزیییزم😍😍😍خداروشکر

طبیعی باردارشدی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام.عزیزم.خوبی  من.نمیرسم.همه پستها رو.بخونم ماهیرخ چی شد ازمایش داد؟

سلام نفسی جون😙😙😙

ماهیرخم خداروشکر مثبت شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم دیروز عصر دادم.امروز باید تکرارش کنم ...۱۸۴۶ بود 

عزیزم.خداروشکر😍😍😍😍چقدخوشحال شدم

انشاءالله خداحفظش کنه برات 

سلام عزیزم،  بنظرتون لباس تو خونه سایز صفر و یک و دو باید چند تا از هرکدوم بگیرم؟؟ سایز ۲ تا چن ...

ببخشید من جواب میدم عزیزم اما طبق تجربم لباس صفر زیاد نگیر حتی یه دونه کافیه چون معمولا بچه سایزش از یک شروع میشه اونم ۲.۳ تا کافیه زود میره رو ۲ 

من نصف لباسا صفر و یکی که خریدم موند دادم به دیگران از همه جی زیاد خریدم اشتباه کردم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام نفسی جون😙😙😙 ماهیرخم خداروشکر مثبت شده

الان.پستشو خوندم😍😍خداروشکر

چقد یهو خبرای خوب دیدم

سلام عزیزم اره گلم پریروز پسرم بدنیا اومد اما رفلاکس داره بستریش کردن دعا کنید براش

مبارک باشه عروس کوچولو ...انشاءالله همیشه پسر کوچولوت تنش سلامت و لبش خندان باشه😍😍😘😘😇😇

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ممنونم عزیزم، اگه پیدا کردم بهت میگم 

قربونت عزیزم

من دیگه دارو نمیدم

انشاءالله گیربیاری و بدی ب دخترت حالش زودخوب شه فرشته کوچولو

بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

عزيزدلم خيلي خيلي مبارك باشه چقدر دلم گرفته بود اون روز كه نوشتت رو خوندم.خدا واقعا مهربان و بخشندست.الهي خودش معجزه كوچولوت رو برات حفظ كنه.خودش پشت و پناهت باشه تا به آخر

عزيزم من رو هم دعا كن فردا بايد برم سونو دكتر خيلي نااميدم كرده