2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
منم فردا انتقال دارم عزیزم😊

ای خدااااا جون دلم...من ابن سینا میرم...ایشالله نی نی ها به دلت بچسبن...من الان برای فردا صبحونه ام یکمی نشاسته توی اب سرد حل کردم روی گاز حرارت دادم مسقطی طوری شد...سفت شده...میخوام صبحانه بخورم...شماهم خواستی یکمی فرنی یا چیزی با نشاسته بخور...ما نی نی هامون باهم دارن میان توی دلمون...اخ جوووووووون

ای خدااااا جون دلم...من ابن سینا میرم...ایشالله نی نی ها به دلت بچسبن...من الان برای فردا صبحونه ام ...

مادرشوهرم کاچی واسم درست کرد عزیزم نوش جان منم رویان میرم بار سوم  ۳ تا جنین فریز داشتم  حالا توکل به خدا ایشالا قوی بوده باشن تو آزمایشگاه  که همون  ۳ تارو واسم انتقال  بدن ایشالا که جفتمون و همه عزیزان منتظر  زودتر مامان  بشیم🤗

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا نمی دونم ولی چون گفتن خارجیش خوبه منم از اول خارجی گذاشتم‌

عزیزم تهرانی؟ اگه آره میشه بگی از کدوم داروخونه تهیه کردی؟ من الان دیدم دکترم دقیقا سیکلوژست نوشته بود داروخونه ایه لعنتی جاش فرتیژست داده. فردا بگردم دنبال همون سیکلوژست. 

ابروهامو رنگ کردم  لاک پاک کردم رفتم حموم دوش گرفتم اومدم  خونه  مادرشوهر چون مادرم ب ...

چقد قشنگ نوشتی. یه حس اضطراب شیرین با کمی غم بهم دست داد. ایشالله همه چیز عالی میشه عزیز دل ♥️

ای خدااااا جون دلم...من ابن سینا میرم...ایشالله نی نی ها به دلت بچسبن...من الان برای فردا صبحونه ام ...

ایشالله عالی میشهههه 😍

گفتن ساعت چند بیا؟ من چند روز پیش اونجا بودم، آماده باش ممکنه معطل شی یه مقدار

ممنونم عزیزم شما انتقالت کیه؟؟ خداکنه تعطیل نکنن خیلی استرس دارم شوهرم همش میگه چرا نمیشی.دوره هام ...

من امروز رویان بودم گفت روز تاسوعا مرکز باز هست ولی برای اطمینان بیش تر زنگ بزن بپرس.

من امروز رویان بودم گفت روز تاسوعا مرکز باز هست.

چ عجیب، من زنگ زدم بهم گفتن تاسوعا عاشورا بسته😡 میخاستم برا اون روز وقت بگیرم چون تایم پریم اون روزه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چقد قشنگ نوشتی. یه حس اضطراب شیرین با کمی غم بهم دست داد. ایشالله همه چیز عالی میشه عزیز دل ♥️

مرسی عزیزم تنها کسانی که کاملا من رو درک میکنند شما عزیزان مامانهای آینده هستید🤗

شاید فقط کسایی که تو سیکل هستن برای سونو میتونن برن ویزیت ندارن.

آره احتمالا

با یه تعجبی جواب منو داد ک چرا این سوال رو میکنی معلومه ک بسته است.. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره احتمالا با یه تعجبی جواب منو داد ک چرا این سوال رو میکنی معلومه ک بسته است.. 

یه خانمی که تو سیکل پانکچر بود قراربود ۸ شهریور بیاد سونو که زنگ زدن با مسئول بخش هماهنگ کنن که مرکز باز هست یا نه اونجا شنیدم که گفت روز تاسوعا باید بیایم.

ابروهامو رنگ کردم  لاک پاک کردم رفتم حموم دوش گرفتم اومدم  خونه  مادرشوهر چون مادرم ب ...

عزیزم اشک منم درآوردی منم شبهای انتقالم تو تنهایی گریه کردم  از ته دلم برات دعا میکنم که اینبار نتیجه بگیری فقط دیگه از فردا سعی کن خوشحال باشی و انرژی مثبت داشته باشی آن شالله که خدا به همه فرزند سالم و صالح بده

عزیزم اشک منم درآوردی منم شبهای انتقالم تو تنهایی گریه کردم  از ته دلم برات دعا میکنم که اینبار ...

مرسی قربونت برم ممنون که درک میکنی چه خوب شماهارو دارم راضیم به رضای خدا ممنون بابت همدردی 🤗😘