2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045896 بازدید | 684488 پست
سلام میشه لطفا جواب منم بدید ممنون،من امروز سومین روز انتقالمه دیشب بالا اوردم سعی کردم خیلی به دلم فشار نیاد اما بعد یه ترشح مثل ترشح تخمک گذاری از واژنم خارج شد اون ترشح چی بوده یاً چه اتفاقی افتاده
خدایا عزیزانم رو حفظ کن 
سلام، مرمر جون من یکبار که داشتم برا انتقال جنین اماده میشدم توی سونو مایع داخل رحمم دیدن و دکتر گفت میتونیم چند روز صبر کنیم اگر رفع شد انتقال بدیم ولی ترجیح میدم سیکل رو کنسل کنیم. منم به حرفش گوش کردم و کنسل کردیم و بعدا انتقال دادم و جواب مثبت گرفتم. میدونم چقدر با اعصاب و روان ادم بازی میشه اگر کنسل بشه اما بدون که به نفع خودت هست در نهایت. انشالله تو بهترین حالت انجام بدی. بعدشم تو عید که ادم نمیتونه استراحت کنه چرا میخوای اخر اسفند انتقال بدی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شلام‌آنای عزیز و دوستان آنا جون من hcg داشتم ۲ تا زاشته بودم یخچال در یخچال دورتر از فریزر ..بنظرت اشتباه بوده ؟ یعنی خراب شدن ؟ البته تزریق کردما ..به کسی هم که تزریق کرده بودم گفت اشکال نداره ولی توو دلم مونده ..بنظرت سرما روشون تاثیر‌گزاشته و خراب شدن ؟ ! و اینکه اگه خدا بخاد و جنین تشکیل بشه چند روز بعد از انتقتل میگن برین آزمایش ؟‌ و اینکه چند روز بغد از پانکجر ،انتقال انجام میشه ؟ من کونال ها و مریانال و میزاشتم در یخچال یعنی بنظرتون خراب شدن گونالها ؟
فارا جون فدات..... ستایش جون سونوی بررسی آندومتریوز توسط دکتری که کارش تو این زمینه هست بود.... منم خیلی سونوی واژینال انجام داده بودم اما هیچ کدوم اینجوری که این دفعه سونو شدم بررسی نکرده بود..... البته من قبل عمل این سونوی تشخیص آندومتریوز رو نداشتم چون دکترم با معاینه آندومتریوزمو تشخیص داده بود..... حین سونو حتی شنیدم گفت روده هاتم مشکلی نداره.... کلا فرقشو حس میکردم با سونوهای قبلی..... نیکو جون عزیزم به سلامتی ایشالله انتقال پرباری داشتی..... عزیزم ترشحات الان ممکنه به خاطر شستشو باشه.... نگران نباش.... تا یکی دو روز بعد انتقال هو نوع ترشحی نرماله چون به هر حال دستکاری شدی..... دریا دل جون عزیزم اگه هورمون تراپیت درست منیج بشه و سیکل مناسب برات در نظر گرفته بشه تغدلد تخمکات بالا و ایشاله با کیفیت خواهند بود.... رویا جون نگران نباش..... در یخچال اوکی هست..... منم خیلی از داروهای غیر یخچالیمو درب یخچال میذاشتم..... معمولا ۲ هفته بعد انتقال آز داری یا کمی بیشتر، بسته به سن جنین حین انتقال.... عزیزم بسته به اینکه جنین چند روره برات انتقال میدن فاصله بین پانکچر و انتقاله.... جنین دو روزه ۲ روز فاصله و..... عزیزم بازم میگم نگران نباش درب یخچال بهترین گزینست....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم نازی جان خیالمو راحت کردی صبح رفتم دکتر سونوگرافی کرد اندازه حدود نه تا فولیکول رو گفت بزرگترینش فکر کنم ١٢ یا ١٤ بود گفت بقیه کوچیکن و چهارشنبه بیا برای سونو ببینم رشد کردن یا نه ،
لیزا جون شکر عزیزم.....

نازی جون ممنون از اطلاعات خوبت بابت استرادیول.....
اگه منبع موسقی در این زمینه داری ممنون میشم بذاری چون این سوال زیاد میشه، میخوام تو نوت بوکم سیوش کنم.....
در مورد رنج نرمال استرادیول و اینکه کی هایپری هست.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com