2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
دریا دل جون پس احتمالا فقط ذخیرت بالاست....
عزیزم پس از الان روزی یکی دو تا سفیده تخم مرغ رو حتما بخور لازم باشه خودشون برات بیشترش میکنن....
بهت کمک میکنه هم جلوی هایپر شدنتو بگیره هم چون پروتئین داره کمکت میکنه تخمکات کیفبتشون بالاتر باشه.....
گوشت و مرغ و ماهیم تا میتونی بخور.....
در کل خودتو تا میتونی تقویت بکن.....
چهار مغز و عسل و مویز و خرما و......
آب رو هم زیاد بخور.....
ایشالله کلی تخمک عالی و با کیفیت خواهی داشت.....

باران جون دیدی حکمت یعنی چی؟
به قول خودت الان با جون و دل میدونی نباید هیچ وقت از رحمت خدا نا امید شد.....
عزیزم گوارای وجودت این معحزه شیرین.....
از این نعمت بی نظیر لذت ببر....
بوسسسس.....

عزیزم والا برا مراقبتهای بارداری با میکرو من فقط دکتری که میکرو کرده رو توصیه میکنم اما برا تو به نظرم خیلی فرق نمیکنه....
اما هرجیحا دنبال کسی باش که تو شرایط حساسم بتونه برات خوب باشه و بهت استرس نده....
برا همین من دکتر خاصیو نمیتونم توصیه کنم چون من شخصا پیش هر کیم رفتم نهایتش مجبور شدم برگردم خونه اول چون نمیتونستم به هیشکی اعتماد کنم و فقط دکتر خودم بود که در جریان تمام مشکلاتم بود.....
پیش هر کی میرفتم استرس میگرفتم...
فکر کنم تو زیر نظر دکتر ط بودی درسته؟
اگه اینطوره برا بارداریت میتونی بهش اعتماد کنی.....

فارا جون عزیزم برا همینه من تاکید میکنم بی بی نزنین چون خیلی قابل اعتماد نیست....
عزیزم احتمالا اثر هاش سی جی بوده.....
انتقالت فرش بود؟
یا هاش سی جی بعد انتقالم داشتی؟

خلاصه خیلی برات ناراحت شدم.....
عزیزم اگه اولش بتا بالا رفته بعد پایین اومدهپس احتمال اینکه خودت مشکل انعقادی یا ایمنی داشته باشی هست....

عزیزم فاصله دو انتقال بسته به بدنت هست اما نرمش همون سه پری هست.....
اما من بهت توصیه میکنم عجله نکنی.....
اول مشکل رو پیدا کن.....
تو این فاصله استراحت روحی و جسمیم داشته باش.....
ورزش برو....
حسابی به خودت برس.....
وقتی کامل آماده شدی برو دنبالش.....

آزی جون خدارو شکر.....
آره واقعا دکتر خیلی نقش داره.....
خصوصا برا ماها که مدت طولانیه تحت درمانیم و آروم بردن برامون مهمه....
خدارو شکر که دلت آروم شد....

نازی جون جیگر استیکررر.....
بوس به اشتباه تایپیت....

بنده خدا جون خدارو هزار مرتبه شکر...
عزیزم فعلا روز ۷ هستی و نرماله....
جلوتر که بری لکم ایشالله میره پی کارش....
توکل کن به خدا.....
ایشالله بهترینا در انتظارته.....

نیلایی جون مامان شدن باران جون قابل توجهت باشه.....
میبینی ممکنه!!!!!

بهار جون ایشالله معجزه بعدی برا مامان بهار....
خدایا مامان شدن رو از دوستای منتظرم دریغ نکن.....
البته زیر سایه مصلحتشون....
یعنی نفری یکی دو تا وروجک سالم و شاد و همه چی تموم قسمت دوستان کن خدای مهربون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جان ممنونم از لطفت و ممنون که کنار ما هستی. انتقالم فرش بود و موقع انتقال تزریق hcg نداشتم. امروز حتما به دکترم میگم آزمایشها رو برام بنویسه. شاید خدا رحمی به ما کرد و قبل از انتقال بعدی طبیعی اتفاقای خوب افتاد ☺ برای همه دعا میکنم ⚘⚘⚘
سلام صبح همگی به خیر آنا جون اگر تجربه ای دراین زمینه داری می شه راهنمایی کنی بچه ها من قراره انتقال جنینهای فریزم آخر اسفند باشه،وتقریبا داروهام رو هم استفاده کردم فقط استرادیول رو یک هفته دیگه باید استفاده کنم،دیروز برای ضخامت آندومتر رفته بودم سونو ،دکتر گفت مایع داخل رحم دیده می شه ،گفت شاید تازه پریت تموم شده بخاط اون باشه ولی گفت هفته دیگه اگر دیده بشه باید هیستروسکوپی بشی، به نظرتون اون مایع چیه وچرابوجوداومده؟ اگر انتقالم انجام نشه تکلیف این همه دارویی که استفاده کردم وکلی حالم رو بد کرده چی می شه؟ خواهش می کنم اگر تجربه ای دراین زمینه دارین راهنمایی کنید. خیلی ناراحتم
انا جون من مجددا ازمایشای ایمنی رو بخاطر وقفه ای که افتاده بودم تکرار کردم و نتیجه رو برای د.طرازی بردم دفعه قبل یه سری خارج از رنج نرمال بود ولی ایندفعه همه نرمال بودن .ولی با اینحال مجددا برام پردنیزولون رو تجوز کرد عملا برای ازمایشا هزینه اضافی کردمحالا سوالم اینه: علاوه بر پردینزولون برام کلسی کر هم نوشت و گفت شبا پردنیزولون مصرف نکن ، شما چه تایمی مصرف میکردی؟؟ و چندتا در روز؟؟ اینهمه قرص رو چجوری مدیریت کنم؟ مولتی دیلی، فمیبیون، کوکیوتن، اسپرین، ال دی، پردنیزولون و کلسی کر، تقریبا توی بروشوره همشون نوشته با غذا مصرف شود!! ببخش که اینهمه سوال دارم داروهامم گرفتم گونا اف و مونوپیور کجا نگهشون دارم؟؟تو یخچال؟؟
خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
فارا جون پس اگه انتقالت فرش بوده احتمال داره اثر هاش سی جی قبل پانکچرت هموز از بدنت نرفته بوده.... حالا بازم به دکترت بگو شاید بدونه علتش چی برده..... به نظرم یا نباید بی بی بذارین یا اگه گذاشتین و + شد سریع برین یه تیتر بتا هم بدین لااقل اینطوری میشه فهمید چی به چیه..... الان خوب نمیشه دقیق قضاوت کرد.... هم میتونه ایراد از بی بی چک باشه.... هم میتونه اثر هاش سی جی باشه..... هم میتونه اول لانه گزینی کرده ولی بعد رشد متوقف شده و بتا پایین اومده... برا همین تو این شرایط قضاوت درست سخته.... اگه بلافاصه آز داده بودی بهتر میشد فهمید.... عزیزم ایشالله کارت به فریز نمیکشه و معجزه خدا شامل حالت میشه..... مرمر جون طبق تجربه من.... مایع آراد یه دلیلش آزاد شدن تخمکه..... که اگه سیکل انتقالت نچرال بود بیشتر میشد رو این مورد زوم کرد..... اما ظاهرا هورمون تراپی داشتی..... و اما مثلا من چند مدت پیش سونوی آندومتریوز داشتم برا چکاپ..... اونجام گفتن مایع آزاد هست..... داشتن بررسی میکردن ببینن آندومتریوزم عود کرده یا نه که دیدن پاک پاکم و بعد گفتن چون نیمه سیکل رو رد کردم احتمالا مال آزادسازی تخمکم بوده..... به نظرم به گفته دکترت توجه کن.... اگه نیاز دید هیسترو بشی حتما انجام بده.... چون ممکنه عاملی برا منفی شدنت باشه..... اگه دیدی صلاح میدونه اول هیسترو بشی بهش اعتماد کن..... عزیزم نگران داروها نباش..... یه استرادیول داشتی..... نگران نباش اگه لازم بود سیکلت کنسل بشه بدرن صلاحت تو اینه..... بهتر از اینه المی انتقال بدن و جنینات هدر برن.... پس ریلکس باش..... دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره..... ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو میدی..... مونیکا جون منظورت از تو رنج بودن چیه؟ چون مثلا میدونم اگه ماکزیمم ۱۵ باشه خانوم دکتر دو سه تا پایینترشم مشکل حساب میکنه.... پس بهش اعتماد کن..... من پرد و کلسی کر رو با هم میخوردم بعد صبحونه..... دو تا پردنیزولونامم با هم میخوردم.... من تقریبا هر دو ساعت یکی از قرصار. میخوردم.... فقط فمیبیون رو حول و حوش چایی یا لبنیات نخور..... منم با هر داروم یا یه چیز کوچولو میذاشتم تو دهنم که معدم خالی نباشه..... بیشتر پرد و استرادیول رو با غذای اصلی میخوردم.... باقیو با موز، خرما، چهارمغز و..... خیلی سخت نگیر هر یکی دو ساعت یبار تنظیم کن مرتب بخور..... ال دی و آسپرینم آخر شب بخور قبل خواب.... عزیزم گونالا غیر یخچالین اما من درب یخچال که گرمتره نگه میداشتم یا تو یخچال یونولیتی که مخصوص داروهعی غیر یخچالیم تهیه کرده بودم نگه میداشتم..... اما منوپور تا جایی که میدونم یخچالیه..... ببین به نظرم یه یخچال یونولیتی کوچیک بخر و توش هر روز یخ بذار و داروهای زیر ۲۰-۳۰ درجه رو اونجا بذار..... یه دماسنجم کنار داروها بذار که اگه دیدی داره به بیست میرسه یخشو عوض کنی..... فقط بین یخ و داروها یه کارتنی چیزی بذار مستقیم کنار هم نباشن..... منوپورم بذار یخچال..... لیزا جون دمای اتاق خوبه به شرطی که بالاتر از دمای نگهداری دارو نباشه..... مثلا وقتی رو دارو نوشته زیر ۲۵ نباید دمای اتاق بالا باشه..... من برا اطمینان از همین سیستم یخچال یونولیتی استفاده میکردم..... به هر حال نه ماه سلکسان داشتم که مجبور بودم زیر ۲۵ نگهش دارم و بعضا دمای خونه بالاترم میرفت.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون اناجون سی دی مارکرارو خودش نگاه کرد و گفت نرمالن ولی چون اوندفعه بالا بوده پردنیزولونتو بخور . منو پیور و گونال هم جفتشون زیر 25 درجه نوشته که نمیدونستم کجا بزارم مطمئن باشه، یخچال یونولیتی حتما میگریم مرسی عزیزم داروخونه روی قرصای پردنیزولون نوشته یکی صبح یکی عصر ؟؟اشکال نداره باهم بخورم؟؟واسه دوتا پردنیزولون یه دونه کلسی کر در روز بخورم؟؟
خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
مونیکا جون من منوپور نداشتم پس اونم غیر یخچالیه..... پس همون یخچال یونولیتی بهترین گزینه هست.... یه دماسنجم توش بذار که دماشو کنترل کنی..... عزیزم یه کلسی کر کافیه..... من پردارو با هم میخوردم..... دکتر گفته بود میتونی با هم بخوری..... اینطوری راحتتر مدیریتش میکردم..... به قول تو کلی دارو بودن نمیشه دیگه بیشتر از اینا به سازشون رقصید..... من استرادیولامم با هم میخوردم.... باران جون عزیزم مشکل انعقادی و ایمنیم داشتی؟ اگه داشتی باید بری دکتر شاید داروی خاصی بهت بده..... پروژسترونی، سلکسانی و..... نگران نباش ایشالله به سلامتی تا آخرش میری و صحیحو سالم بغلش میکنی!!!!!!
مرمر جون من کلا داروها خیلی اذیتم نمیکردن..... فقط استرادیولارو با شکم پر میخوردم.....
سلام،آنا جون نوشتی برای چکاپ اندومتریوزت سونو دادی،یعنی با سونو مشخصه؟ من ک هر دو ماه گذشته دوازدهم سیکلم سونو واژینال دادم و دکتر میگفت هیچ مشکلی نداری،این سونویی ک شما دادی چجوریه!؟
اللهم صلی علی محمد وآل محمد