2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر دوستای عزیزم و آنای مهربون و زحمتکش،دوستان من از اعضای قدیمی این تاپیک هستم و سه بار میکرو کردم و هر سری سه تا جنین گرید A برام انتقال دادن و اما خدا مصلحت ندونست و هر سه بار منفی شدم عاقبت این ماه با لطف و قدرت الهی من طبیعی باردار شدم،خواستم بهتون بگم هیچ وقت نا امید نشین و اینو بدونین که خداوند بهترین ها رو براتون میخواد
سلام دوستان. من امروز روز چهاردهم انتقالم بود و آزمایش دادم. اما متاسفانه منفی بود. فردا هم یه آزمایش دیگه میدم و داروهامو قطع میکنم.
فقط برام جالبه که روز یازدهم دو تا بیبی چکم مثبت شد. روز دوازدهم هم یکیش مثبت شد. روز سیزده و امروز منفی! حالا نمیدونم جنین چسبیده بوده و بعد رشد نکرده یا اصلا نچسبیده بوده.
حالا فردا میرم دکتر ببینم این حالتهای تهوع و ویار و اینها مال چی بود!
بعد هم که حتما آزمایشات تکمیلی رو که آنا جان گفته انجام میدم و میرم واسه انتقال جنین فریزی.

کسی میتونه منو راهنمایی کنه که بین دو تا انتقال چقدر باید فاصله باشه؟
آنای عزیز من بعدازظهر رفتم یه دکتر دیگه عزیزی نژاد تو پاسداران سونو کرد گفت خداروشکر قلبش درست میزنه و هیچ مشکلی نیست برام منیزیوم و دوفاستون و هفته ای یه آمپول پلوتون و چندتا دونه قرص دگزامتازون داد خیالم راحت شد حالمم بهتر شد .واقعا دکتر صبح بیشعور سکته داد منو مرسی راهنمایی کردی واقعا اینجا خوبیش اینه که از تجربیات هم‌ استفاده میکنیم وگرنه دلمونو به این دکترای بی مسئولیت خوش کنیم کلاهمون پس معرکس
سلام به همگی انا جون من سونو شدم روز هفتم گفتن جداره رحم خوبه و سه خطی شده استرادبول ادامه بده برای انتقال روز 7هم اندومترم 5.5. بود فقط یه سوال من امروز که روز 8هستم با وجود استرادیول که چهارتا میخورم باز لکه بینی دارم به نظرت انا جون با وجود لکه برام انتقال میدن؟ علت لکه بینی ها به نظرتون چی میتونه باشه
خدایا من جز تو کسی را ندارم همیشه پناهم باش
عزیزم من خودم مشکلی نداشتم اما اسپرم شوهرم تحرکش خیلی کم بود و چند سال پیش دکتر گفت تو اصلا طبیعی باردار نمیشی و اصلا به آی یو آی هم فکر نکن و میکرو کردن،اونم سه بار ،اما هر سه بار منفی شد،حتی تو انقال آخرم سرم آی وی آی جی هم برام تجویز کردن و اما بازم جواب نداد،خودم هم دیگه اصلا امید نداشتم،با خودم میگفتم سه بار جنین انتقال دادن و بدن من قبول نکرد،چه جوری میخوام من طبیعی باردارشم،اما لطف خدا شاملم شد و طبیعی باردار شدم