2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045691 بازدید | 684478 پست
آخه اعتماد زمانی به وجود میاد که نتیجه مثبت آدم بگیره.خیلی ها رو دیدم ازش تعریف میکنن .خیلی ها تو مط ...

نه گلم من نازایی ندارم این هارم انجام ندادم براتعیین جنسیت میرم

به حق حضرت زهراانشاله جواب میگیری وباردارمیشی

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دیروز ازمایشم که مثبت شد گفتم خوب دیگه زینبی جون  از دست من که خلاص شد با این سوالام ولی م ...

عزیزم 😍😍😍😍واقعا حق داری آدم مثبت میشه هزار تا استرس جدید براش بوجود میاد ولی چاره ایی جر کنترلش نیست

هر سوالی هم داشتی هر وقت فرصت کنم درخدمتم

یه سوال مگه انتقال جنین کار مهمی هستش؟ آخه فکر کنم جنین شناس جنین رو تو نی میده دکتر و دکتر تو رحم م ...

نمیدونم والا اون دوتاخانم میگفتن 

ولی میگفتن تشخیصش خوبه

خدایابه امیدخودت🌺
زینب جان سن بارداری با ای وی اف مثل طبیعی محاسبه میشه؟؟

والا هر جایی بستگی داره 

ولی دقیقش اینه

14+سن جنین موقع انتقال +تعداد روزهای بعد از انتقال 

مثلا تو رویان سن جنین بعد موقع انتقال رو حساب نمیکردن 

یا بعضی جاها ملاکشون nt هست 

بعضی جاها ملاک lmp هست یعنی اولین روز آخرین پریود

ولی برای ما ivf ی ها دقیقش همون اولی هست که گفتم

سلام عزیزان خوبین؟ من پانکچر داشتم و هایپر شدم اولین پریود بعد ۱۱ روز بعد پانکچر بود قبل از پانکچر ...

سلام عزیزم اصلا قابل پیش بینی نیست 

حتی با مصرف ال دی و بوسرلین یعنی سیکل انتقال لانگ منظورم هست

و نمیدونم مجازی ال دی به تنهایی شروع کنی یا نه، که اونم ممکنه به خاطر هیجان و استرس ماها تغییر کنه تاریخش

عزيزم من هم در بارداري اولم دقيقا همين حدود هفته شما بودم كه فشارم ١٣ رو ٩ شد و از مطب دكترم رفتم بي ...

مرسی مامان سبحان عزیز، میشه بگید ادامه بارداری تون به چه شکل سپری شد؟ به منم قرص متیل دوپا دادن و گفتن شبها فشار نگیر! یه زمانی که آرامش داری 

عزیزم خیلی سخته واقعا میفهمم گلم چون فشار خون بالا به تنهایی ریسک متوسط داره اگر. نگرانی با یه دکتر ...

منم خودم تمایل داشتم بیشتر بمونم، چون دایم چک میکردن آدم خیالش راحت بود و آرامش بیشتری داشت

الهی  عزیزم به سلامتی ودل خوش مامان شی😍😍😘😘😘

انشالله ممنون عزیزم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
والا هر جایی بستگی داره  ولی دقیقش اینه 14+سن جنین موقع انتقال +تعداد روزهای بعد از انتقال&nb ...

مرسی عزیزم 😘😘

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
والا هر جایی بستگی داره  ولی دقیقش اینه 14+سن جنین موقع انتقال +تعداد روزهای بعد از انتقال&nb ...

فقط اون ۱۴ اولی مربوط به چیه؟؟