2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045619 بازدید | 684476 پست
شماتوچه مرحله ای هستید؟

منم انتقال دادم امروز روز هفتم بوده .منتظرم برسم به روز ازمایش اتشالله

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بله گلم، ۲۴ ساعت هم دادم

خب پس خداروشکر... اگه دفع داشتین مشخص بود دیگه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به زیبنی جون و همه دوستان، واالله من به زور خودمو دو شب بستری کردم، اینا میگن دفع پروتیین نداری ...

عزيزم من هم در بارداري اولم دقيقا همين حدود هفته شما بودم كه فشارم ١٣ رو ٩ شد و از مطب دكترم رفتم بيمارستان و ٢ شب بستري شدم و فشارم چك شد ، من هم آزمايشم هيچ مشكلي نداشت ولي از اون هفته به بعد دكترم برام قرص متيل دو پا تجويز كرد و ميخوردم و بهم گفت حتما هم استراحت داشته باشم و كار سنگين اصلا انجام ندهم ، بعد اينكه شب اصلا زمان مناسبي براي اندازه گيري فشار نيست چون بدن فعاليت داشته ، سعي كن صبح ها كه هنوز فعاليت نداشتي فشارت رو چك كني و اگر دكترت هم صلاح دونست قرص متيل دو پا ضرري نداره با مشورت دكترت ميتوني مصرف كني ، ان شا الله كه اين مدت هم تمام ميشه و ني ني ات رو به سلامت در آغوش ميگيري .

@زینبی_بابا   سلام عزیزم من از دیروز اسپرین روشروع کردم فرقی میکنه شب یا روز مصرف بشه و حتما ...

عزیزم سلام

ظهر بهتره مصرف کنی عزیزم اگر خدای نکرده لکه دیدی باید قطع کنی 

عزیزم چرااااااا آخه کمه؟؟؟؟ مهم رشد بتا هست باید حداقل 60 درصد افزایش داشته باشه، ان شاء الله بیشتر هم هست، ما اینجا کلی مامان با بتاهای پایین داشتیم

خب پس حتما مکملا رو بخور خودتم .اوابوست .اینوفولیک.ویتامی ب۶ و ویتامین ب دوازده.ویتانین ای .فرتیل سی ...

روش تشکیل جنین میکرو بوده،بابت راهنمایی ممنون عزیزم، انشاءالله خبر بارداریتو چند روز دیگه بهمون بدی و خوشحال شیم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم سلام ظهر بهتره مصرف کنی عزیزم اگر خدای نکرده لکه دیدی باید قطع کنی  عزیزم چرااااااا آخه ...

سلام دیروز ازمایشم که مثبت شد گفتم خوب دیگه زینبی جون  از دست من که خلاص شد با این سوالام ولی میبینم نه استرس این دوران انگار بیشتره😥خداروشکر تا الان که لک ندیدم .... من به دکتر اشتباهی گفتم ۱۱ مرداد انتقال دادم در حالی که ۵ بوده براهمون برام گفته ۳ هفته هستی من چقد گیجم الان یادم اومده چ روزی بوده انتقالم

من پنج شنبه پانکچر هستم. حیف باشه خیلی دوست داشتم شرکت کنم. تو وبینار امکان ذخیره نیست که بعدا گوش ک ...

والا خبر ندارم عزیزم، از دایرکت پیج بپرسی راهنمایی میکنن

ان شاالله به سلامتی پانکچرت انجام بشه عزیزم 

والا خبر ندارم عزیزم، از دایرکت پیج بپرسی راهنمایی میکنن ان شاالله به سلامتی پانکچرت انجام بشه عزیز ...

زینب جان سن بارداری با ای وی اف مثل طبیعی محاسبه میشه؟؟

ببین اگه بهش اعتمادداری ادامه بده انشاله مثبت میشی من پیش قوامی میرم دوتا خانم بودن یکیشون دوباران ...

یه سوال مگه انتقال جنین کار مهمی هستش؟ آخه فکر کنم جنین شناس جنین رو تو نی میده دکتر و دکتر تو رحم میزاره.کاره خاص دیگه ای هم داره؟

سلام عزیزان خوبین؟

من پانکچر داشتم و هایپر شدم اولین پریود بعد ۱۱ روز بعد پانکچر بود قبل از پانکچر دوره اام ۲۷ روزه بود دومین پریود بعد پانکچر دوره ام ۲۰ روزه بود یعنی ۷ روز زودتر شدم.۱۱ هم مرداد پری شدم سومین پری باید برم واسه انتقال اگه خدا بخواد.

حالا تو تقویم دیدم ۸ و ۹ شهریور تعطیله ۷ ام هم جمعس اگه ۲۷ روزه باشه دورم پریودم میفته ۶ ام که بعدش همه تعطیله.چیکار کنم؟خیلی نگرانم میترسم نشه این ماه.کسی بوده دومین پری زودتر بشه واسه پری سوم عقب بندازه یا راهی هست زودتر پری شم.😔😔😔😔

@زینبی_بابا    

@zizi93    

@berenjak    

@مامان_ماهک10

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام به زیبنی جون و همه دوستان، واالله من به زور خودمو دو شب بستری کردم، اینا میگن دفع پروتیین نداری ...

عزیزم خیلی سخته واقعا میفهمم

گلم چون فشار خون بالا به تنهایی ریسک متوسط داره اگر. نگرانی با یه دکتر دیگه مشورت کن ترجیحا آنلاین، ببین اون چی میگه 

اگر کرونا نبود حتما میگفتم بیشتر بری بیمارستان ولی الان واقعا موقعیت ریسکی هست، خدا کمکت کنه ان شاء الله و به سلامتی بغلش کنی 😍 😍 😍 🤲🤲🤲🤲

@زینبی_بابا     سوپ قلم برای بعد پانکچر خوبه؟ اکه کسی هایپر بشه چطور؟ قلم شتر شنیدم‌گر ...

عزیزم هر چی دوست داری بخور، فقط قلم خییییلی چربه زیاده روی نکن 

کلا پرهیز خاصی جز مصرف نکردن جگر لازم نیست