2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045851 بازدید | 684485 پست
وایی عزیزم این که قشنگ هاله افتاده انشاالله مثبتی توکلت به خدا باشه

ممنونم عزیزم خدا کنه انشالله مثبت باشه خداهم بعد اینهمه سال دله ماهم شاد کنه

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خارجیه، بنظرم انگلیسیه، منم دنبالش میگردم، تروخدا هرکی پیدا کرد به منم بگه بگیرم. با اوابوست

واااای ،یعنی کمیابه ؟😞😞

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیز دلم اصلا نگران نباش امید داشته به خدا توکل کن و باانرژی شروع کن.

ممنونم گلم ،انشالله شما هم خیلی زود ما رو خوشحال کنی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم خوبی؟مشکل شما چی بود که رفتید پیش البرزی؟خوبه؟خوش اخلاقه؟مردا رو میفرسته پیش کدوم اورولوژ ...

سلام عزیزم. ممنون. من چسبندگی لوله فالوپ یه سمتم داشتم که طبق نظر پزشک با یه لوله هم باید باردار میشدم اما نشدم. با توصیه دکتر عمل لاپاراسکوپی انجام دادم و همون لوله رو هم باز کردم اما باز هم باردار نشدم. درواقع ناباروری بدون علت داشتیم.

دکتر البرزی دکتر فوق العاده کاربلدی هست اما اصلا خوش اخلاق نیست🙄. ولی بنظر من باید با این مورد کنار اومد.

راستش چون شوهرم مشکلی نداشت از مسائل مربوط به اورولوژی هیچ اطلاعی ندارم.

هیچی نمیشه عزیزم 😅

واقعا من که واسه خودم استرس دارم موقع آمپول زدن امروزم این آمپول hmgبازی درآورده بود هر چی با سرنگ می کشیدم بیرون دوباره میدیدم تو جاش یکم مونده خلاصه اینکه مجبور شدم مثل دیروز دوبار تزریقش کنم نمی دونم کار درستی می کنم!؟امروز دفعه دوم که اومدم تزریقش کنم زدم تو شکم آوردم بیرون دیدم بازم داخل سرنگ مواد هست خلاصه یه فشار دادم دیدم همه زد بیرون فکر کنم هوارو تزریق کردم ترسیدم

مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی🙏😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
هیچی نمیشه ، بخوای همه هوا رو بگیری ممکنه اشتباهی دارو هم بیرون بریزه

مرسی عزیزم اگه اینطوریه پس خیلی ریختم بیرون تا حالا بخاطر هواگیری 😲

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام زینبی جان من تو سیکل میکرو هستم اولین تجربه منه و البته امیدوارم نتیجه بگیرم و آخریش باشه.  ...

سلام عزیزم خیلی خیلی وضعیتتون عالیه برای حتی iui میکرو که دیگه عالیه

ان شاالله که آخرین میکرو برای شما باشه 😍 😍 😍 😍