2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
خانما برایه ای وی اف حتما باید تست کرونا داد؟؟؟و برای ivfقرص ال دی حتما باید بخورم چون دکتر به من ند ...

تستو میگیرن ال دی رم دکترت براساس جواب ازمایش ها وسیکلی که ای وی افت میکنه بهت میده کوتاه باشه نداری ولی سیکل بلند یه ماه باید ال دی بخوری

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نمیدونی کدوم داروخونه تهران خارجی ها گییر میاد؟

عزیزم من گونال رو یه بار از رویان گیر اوردم یه بارهم رفتم رویان نبود گفت داروخونه۲۲بهمن داره رفتم ازاونجا گرفتم.اگه پیدانکردین برین رویان.نداشته باشه هم آمار اونجاهایی که گونال داره رو داره

مرسی عزیزم میشه بگی کدوم داروخانه ها معمولا میارن؟ و اینکه باید نسخه داشته باشی ؟

عزیزم من از رویان گرفتم یه بارهم تورویان نبودگفت برین داروخونه ۲۲بهمن.اگه پیدانمیکنین برین رویان اونا میدونن کدوم داروخونه داره

امپولیه که یک یا دو بار در طول دوره تجویز میشه اون جور که من شنیدم برایه زخیره ی کم استفاده میشه خیل ...

ممنون، بله واقعا آمپول هر روزه سخته

برای من دکتر هر دوتا رو باهم تجویز کرده

الهی آمین خدا به همه به همه، جوجه های صحیح و سالم و صالح بده

خانما برایه ای وی اف حتما باید تست کرونا داد؟؟؟و برای ivfقرص ال دی حتما باید بخورم چون دکتر به من ند ...

تو پروسه آی وی اف نیاز باشه خود مرکز ازتون میگیره

نه الزاما نباید همه بخورن، دکتر به منم نداده

الان چند هفته ای عزیزم؟؟حتما به خاطره عوارضش میگی اره؟ولی کلا دوقلو خ هیجان انگیزه🤦‍♀️😍

الان ۲۳هفته ام گلم 

بارداری قبلیم دوقلویی بود 

بله به خاطر پر خطریش میگم وگرنه خب خداروشکر خیلیا تو این تایپیک بودن که دوقلوهاشون رو به سلامت بغل کردن 🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا جون میگم من شیاف رو رکتال میذارم بعد امشب یه ساعت بعدش دلپیچه شدم مجبور شدم برم دستشویی، به نظ ...

اره عزیز دلم 

بیست دقیقه اول اثر کرده خیالت راحت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
شادن جان، بسلامتی انتقالت مثبت شد؟؟ بخدا تو فکرتون هستم ولی فرصت نمیشه همه پیام ها رو بخونم 

مرضی جون بهتری عزیزم ؟ قرنطینه تموم شد ؟ 

آره امروز عصر زدم الهی که خدا به همه این داروها اثر بده عالی یعنی چطور بود براتون؟

من با کمترین دارو ۱۵تا تخمک داشتم که ۱۲تا جنین  با کیفیت شد یکی از آمپولامم همین بود